Now Reading
Tot timpul trebuie sa ii dam mamei lui explicatii

Tot timpul trebuie sa ii dam mamei lui explicatii

De cateva luni m-am casatorit, ceea ce nu mi-a adus fericirea, din cauza ca el este numai cu familia lui… Daca incerc sa vorbesc cu el despre ai lui incepe sa faca urat. Mama si sora lui se comporta foarte urat cu mine. Se baga in viata noastra, tot timpul trebuie sa ii dam mamei lui explicatii.

Eu m-am saturat. De 4 zile nu vorbesc cu el iar daca incerc sa intru intr-o conversatie tot el incepe sa strige si sa faca urat… Cred ca voi ajunge la divort.

O zi buna!

Intrebare pusa de: Elena, 26

Raspunsul psihologului:

Nu inteleg din scrisoarea dv daca aceasta situatie era dinaintea casatoriei. De cat sunteti impreuna? Care era starea dinaintea casatoriei? De asemenea nu rezulta cum ati luat decizia de casatorie?

Vad ca ati ajuns foarte rapid la a va gandi la divort. Ceea ce poate insemna ca sunteti disperata de situatie si ca nu gasiti o posibilitate de a o controla. Dar inainte de a trece la fapte trebuie sa cantariti avantaje si dezavantaje, sa va ganditi mai mult la ce nevoi si dorinte aveti si sa le comparati cu cele ale sotului dv. Poate ca ar trebui sa vorbiti si cu familia sotului sa ii explicati decizia pe care o luati si in ce masura aceasta poate respectata de ambele parti.

Daca ‚costurile’ emotionale sunt insa prea mari, cel mai bine ar fi sa luati o decizie care va avantajeaza din acest punct de vedere. Succes si mai multa chibzuinta inainte de a lua orice decizie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top