Angelina Jolie : Familia imi da pace interioara

Biografie:

S-a nascut in Los Angeles, la 4 iunie 1975, intr-o familie de actori.

A debutat in lumea filmului la 5 ani, alaturi de parintii ei.

La 11 ani, s-a mutat in New York, iar la 16 ani lucra ca model profesionist.

A absolvit Lee Strasberg Theater Institute.

A castigat un Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar in drama Girl, Interrupted (1999).

Si-a castigat renumele international in urma interpretarii rolului unei eroine de jocuri video, Lara Croft, in filmul Lara Croft: Tomb Raider (2001).

Angelina Jolie, la 35 de ani, uimeste de fiecare data prin naturalete, eleganta si franchete.

Are o familie desavarsita – sase copii (trei naturali si trei infiati) si un sot celebru, o cariera construita exact la momentul potrivit, astfel ca rolurile i se potrivesc manusa, iar actiunile sale caritabile i-au implinit viata, ajutand-o sa-si descopere noile fatete ale personalitatii.

A stralucit anul acesta la Cannes, printre nenumarate alte staruri si alaturi de cei dragi, cu ocazia promovarii filmului de animatie Kung Fu Panda 2, in care, prin vocea ei, da viata Tigroaicei.

S-a implicat cu placere in acest nou proiect de animatie si a lucrat alaturi de Jack Black (vocea ursului panda Po), Dustin Hoffman (maestrul Shifu) si regizoarea Jennifer Yuh Nelson.

In cele ce urmeaza, vorbeste despre film, adoptie si numeroasa ei familie.

Cum au reactionat copiii dvs. cand au auzit ca mama lor este vocea Tigroaicei, personaj intr-un film de animatie?

Angelina Jolie:

Le place filmul. Au ras tot timpul, dar eu cred ca le place mai mult personajul Po interpretat de Jack Black decat personajul meu. Trebuie sa le reamintesc ca si mami e un personaj cool (rade).

De-asta ati luat parte la un film de animatie?

A.J.:

Mi-a placut ideea patrunderii in aceasta minunata lume a fanteziei in care copiii se distreaza asa de bine. Filmul are un mesaj dragut despre familie, relatii si dragostea care poate aduce atata fericire si siguranta. Astfel de filme le ofera copiilor lectii importante si pretioase de viata si chiar sunt mandra ca am facut parte din echipa.

Se vorbeste in film si despre adoptie (Po, ursul panda, a fost crescut de Ed). Le-ati vorbit copiilor dvs. despre asta (trei dintre copiii cuplului Jolie-Pitt sunt adoptati, iar trei sunt naturali, n.r.)?

A.J.:

Da. Au fost curiosi, insa nu au nicio problema cu ideea de adoptie sau orfelinat, nu resimt nimic negativ sau deranjant cu privire la asta. Au existat astfel de discutii de multe ori in familia noastra, asa ca, privindu-l pe Po, s-au simtit chiar mandri. A fost, de fapt, o reactie minunata la film.

Copiii par a fi o uriasa sursa de bucurie pentru dvs…

 

Citește continuarea pe pagina următoare: 1 2 3
Comentează și tu
Recomandări
Simona Voicescu: Masculinitatea nu înseamnă agresivitate, feminitatea nu înseamnă slăbiciune
Simona Voicescu: Masculinitatea nu înseamnă agresivitate, feminitatea nu înseamnă slăbiciune

Simona Voicescu este juristă și luptă pentru victimele violenței domestice. Am ales-o pentru coperta Psychologies pentru că se împlinește un an de la #metoo și vrem să discutăm despre valul acesta, și pentru că femeile ca ea trebuie să devină reperul altor fete și femei. Împreună putem schimba paradigma și putem face lumea mai prietenoasă pentru oricine, femeie, bărbat sau copil.

Citeste
Liliana Țuroiu - Povestesc despre mine, prin ceea ce fac, acelora care doresc să vadă
Liliana Țuroiu – Povestesc despre mine, prin ceea ce fac, acelora care doresc să vadă

De la conferențiar universitar dr. la UNArte, la președinte al Institutului Cultural Român și de la șevalet, la biroul din Aleea Alexandru, Liliana Țuroiu este o prezență discretă, care crede că munca vorbește pentru lucrurile în care crede ea. Muncește enorm, dar nu se plânge. Deschide expoziții, lansează cărți și se întâlnește cu diplomați de nivel înalt. Cum arată activitatea unui înalt demnitar?

Citeste
Mirela Oprișor - Fiecare cuplu e diferit. Dar cred că îți trebuie mult umor și răbdare...
Mirela Oprișor – Fiecare cuplu e diferit. Dar cred că îți trebuie mult umor și răbdare…

Pe Mirela Oprișor o știm din rolul Aspirinei din serialul Las Fierbinți, făcut de PRO TV. O femeie simpatică și caldă, amatoare de simplitate, pentru care celebritatea e doar un pretext de a chema oamenii să audă mesajul ei, nu un scop în sine. O filozofie bună de luat cu împrumut.

Citeste
Angelina Jolie : Familia imi da pace interioara
Angelina Jolie : Familia imi da pace interioara

Se spune ca legea compensarii este mereu valabila si aduce un echilibru in univers. Cineva frumos si de succes are pe undeva un minus. Poate fi vorba de viata personala sau de un vis imposibil de atins. Totusi se pare ca Angelina Jolie este exceptia care confirma regula. Are o cariera solida, incununata inclusiv cu mult ravnitul Oscar, este una dintre cele mai frumoase femei din lume, o mama fericita a sase copii, ambasador UNICEF care ofera speranta si ajutor prin actiunile sale caritabile, si partenera de viata a lui Brad Pitt. Ce iti poti dori mai mult?
 

Citeste
Roxana Lupu – Am învățat să sper că ceea ce va veni îmi va surprinde așteptările
Roxana Lupu – Am învățat să sper că ceea ce va veni îmi va surprinde așteptările

Roxana Lupu o interpretează pe Regina Elisabeta a II-a în documentarul BBC Inside Windsor Castle. Este o performanță, nu? Mai cu seamă că e româncă. Iată ce are de spus această actriță talentată despre englezi, emigrare și regine.

Citeste
Monica Petrică - Îmi păstrez partea ludică, inocența sufletului, copilul interior
Monica Petrică – Îmi păstrez partea ludică, inocența sufletului, copilul interior

Este prim-balerina Operei Naționale. Are o grație care nu e doar de ordin fizic. Până și felul cum articulează consoanele, cu fraze ca niște piruete, este grațios. Monica Petrică vorbește, în cele ce urmează, despre balet și filozofia ei de viață.

Citeste