Now Reading
Crina Semciuc despre rolul sau din serialul In deriva

Crina Semciuc despre rolul sau din serialul In deriva

Revista Psychologies

Serialul In deriva, productie HBO Romania si difuzat pe acest canal, atrage prin cazurile fascinante si personajele complicate. Nu de putine ori se intampla sa regasim acolo si anumite parti din noi…

 

Descrie te rog personajul pe care il joci. In ce consta suferinta lui?

Crina Semciuc: Beatrice este o adolescenta care nu isi mai gaseste locul langa famile, care isi doreste sa fie libera, fara ca cineva sa o mai limiteze. Se simte sufocata de iubirea, grija, dar si de greutatea numelui tatalui sau. Beatrice are un zbucium interior care, de cele mai multe ori, o arunca pe cai gresite. Doar pentru a arata ca s-a maturizat, ia decizii de una singura, fara a se consulta cu familia sau apropiatii.

Cu toate ca incearca sa se distanteze de influenta tatalui ei, Beatrice alege domeniul artelor, insa nu teatrul clasic ci o forma care ii ofera libertatea mult ravnita. Tot ca semn al desprinderii si rebeliunii, se rade in cap isi gaseste un prieten de varsta cu tatal ei. Tot ceea ce face Beatrice este sa incerce sa demonstreze ca este independenta si ca poate! E un copil bun, dar se afla intr-o peroada mai grea, intr-o perioada de ratacire!

 

Ce sentimente ai vizavi de ideea de terapie? Ai incercat?

C.S.: Nu am fost la terapie, dar cred ca sunt momente cand ai nevoie de cineva care sa te asculte, sa te indrume, ai nevoie de cineva avizat, nu doar de familie sau de prieteni. Nu trebuie sa ne fie rusine sa cerem ajutor!

 

Cum te-a provocat acest rol?

M-am indragostit de Beatrice inca din casting. Este cu totul altfel decat mine, de cum am fost eu la varsta ei. Ca sa o inteleg si sa o pot apara, a fost nevoie sa ma lupt putin cu mine, insa a fost o provocare foarte frumoasa!

 

Photo credits: Adi Marineci pentru HBO Romania.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top