Now Reading
Fiica lui Suzanne Vega are sange romanesc

Fiica lui Suzanne Vega are sange romanesc

Revista Psychologies

Suzanne Vega


Suzanne Vega a declarat recent intr-un interviu acordat in direct la Radio Guerrilla ca fiica ei Ruby ar avea si sange romanesc! Primul sot al lui Suzanne si, totodata, tatal fetitei provine dintr-o familie de romani. Suzanne vorbeste in interviu si despre muzica actuala si preferintele ei in domeniu.

Suzanne Vega va canta la Sala Palatului, in data de 16 iulie 2009.

Fiind recunoscuta ca una dintre cele mai importante compozitoare din generatia sa, Suzanne Vega a fost printre protagonistii revitalizarii muzicii folk la inceputul anilor ’80, cand, acompaniata doar de chitara proprie, a cantat ceea ce a fost categorisit ca folk contemporan sau neo-folk.

Purtand stampila unui povestitor de exceptie care “ a observat lumea cu un ochi poetic”, cantecele sale s-au concentrat asupra vietii urbane, oamenilor obisnuiti si asupra subiectelor din lumea reala, imediata.
“Luka”, cel mai cunoscut hit al artistei, este un cantec ce a intrat in dialectul cultural cu siguranta ca fiind singurul hit ce a fost scris vreodata din perspectiva unui baietel abuzat, iar „Tom’s Diner” ramane unul dintre cele mai difuzate si mai fredonate cantece.

In 2007, artista a lansat albumul “Beauty & Crime”, in memoria fratelui sau, dar si a victimelor de la 11 septembrie. Albumul a fost rasplatit cu un premiu Grammy.

Biletele costa intre 75 si 250 lei si se pot gasi online pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro si la magazinele Diverta, Muzica si Germanos.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top