Now Reading
Meda Victor: Nunta muta va schimba traseul vietii mele

Meda Victor: Nunta muta va schimba traseul vietii mele

Revista Psychologies

Meda Victor, actrita, Nunta muta

Filmul de debut regizoral al lui Horatiu Malaele a adunat la „petrecerea“ cinematografica nume grele, actori distinsi cu premii importante si iubiti neconditionat de public, precum si un debut feminin special: Meda Victor.

Cum te-ai decis pentru actorie?
Meda Victor: Am studiat timp de 12 ani coregrafia. Baletul inseamna intr-o anumita masura si actorie.
Am descoperit teatrul-dans, forta interi­oara a unei emotii materializata in­tr-o stare exterioara. Acum cinci ani, in urma castingului pentru muzicalul Chicago, la TNB, am inteles ca actoria este ceea ce ma defineste. Este singura profesie care-ti da libertatea de a te exprima mereu altfel.

Ce le place oamenilor la tine?
Cei care ma cunosc gasesc in mine sinceritate, spontaneitate, prietenie, perseverenta, respect si inocenta – in sensul puritatii intentiei.

Regizorului Malaele ce i-a placut?
A intuit cateva dintre aceste calitati atunci cand m-a ales. Indraznesc sa sper ca bagheta magica a maestrului a creat prin mine nu un moment iluzoriu, ci un adevar promitator.

Care crezi ca este reteta „farmecului“?
zNu cred sa existe una. Depinde de proportia amestecului de calitati. Nu poti fi fermecator doar pentru ca esti frumos sau pentru ca te imbraci stralucitor. Trebuie sa-ti innobilezi interiorul. As putea pune in raftul „cu produse fermecate“ putina modestie, generozitate, multa bucurie, prospetime, energie pozitiva, cultura si credinta in Dumnezeu.

Cine te sustine afectiv, emotional?
Familia mea adorabila, prietenii pe care ii iubesc cat pot si oamenii cu care lucrez. A, si Iuska, Pucca, Cuba si Ozzy (animalutele mele).

Si dupa premiera asta ce ur­meaza sa se intample?
Cu siguranta, Nunta muta va schimba traseul vietii mele… intr-un mod fericit!

Foto: George Dascalescu

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top