Olivia Wilde – Nu ma torturez cu indoieli

O stim din rolul doctoritei frumoase, bisexuale si sclipitoare din Doctor House. Olivia Wilde a fost mereu o curajoasa. Fie ca a fost vorba de opiniile ei politice, de nunta ei, la doar 18 ani, cu un conte italian muzician, sau de finantarea unor mici afaceri educationale in Haiti si Africa, Olivia Wilde s-a bucurat intotdeauna de libertatea pe care ti-o aduce faptul ca  nu-ti pasa de ceea ce crede lumea din jur…

 

Spre deosebire de multe ac­trite americane care se tem sa-si arate corpul, ea nu a avut nicio problema in a aparea nud in scenele filmului lui Paul Haggis, Third Person.

Wilde joaca rolul Annei, o scriitoare certareata, care are o aventura cu Michael (un scriitor insurat si mult mai in varsta, jucat de Liam Neeson), atunci cand se intalnesc in Paris.

„Scenele in care joc dezbracata, nu sunt nici macar sexi, sunt mai degraba niste momente delicate si prilej de glume imature intre noi, spune Wilde. „Genul asta de scena poate fi greu de jucat uneori, dar trebuie sa-ti scoti asta din minte.

Eu ma pregatesc pentru ele imaginandu-mi ca voi inota goala, si e ca si atunci cand inchizi ochii si alergi tare, tare de tot. Poate fi, intr-un fel, amuzant.

A participat si la documentarul Half the Sky, care vorbeste despre transformarea opresiunilor in oportunitati pentru femeile din lumea intreaga.

Activismul social al Oliviei Wilde ii vine ca o manusa, tatal ei fiind jurnalistul politic Andrew Cockburn.

A crescut inconjurata de membrii iluminati ai New York-ului, printre care si autorul Cristopher Hitchens sau diplomatul Richard Holbrook. In mod ironic, unul dintre prietenii de familie este chiar Mick Jagger.

 

Olivia, Cum te simti acum, ca esti mama?

Olivia Wilde: A fi mama e o lectie extraordinara pentru egoism! Te uiti la viata ta extrem de diferit, pentru ca porti cu tine responsabilitatea copilului tau. Este o experienta frumoasa si incantatoare sa am grija de baietelul meu, iar eu si logodnicul meu avem parte de niste momente minunate.

 

Crezi ca a fi mama va adauga ceva la ceea ce aduci tu, cu tine, cand joci un rol?

O.W.: Iti largeste abilitatea de a povesti. Cred ca sa-mi iau, pur si simplu, mult mai in serios locul pe care il ocup in lume. Sper doar ca voi putea spune povesti care, cumva, sa contribuie cu ceva bun la lumea in care va creste Otis.

 

Te deranjeaza faptul ca nu mai poti dormi atat cat ti-ai dori?

O.W.: Este unul dintre putinele lucruri cu care mi-e greu sa ma obisnuiesc, dar Otis a inceput sa doarma mai mult in timpul noptii si a devenit mai usor atat pentru mine, cat si pentru tatal lui. O sa reusim!

 

Faptul ca esti mama va influenta modul in care vei lucra de acum inainte?

O.W.: Singura diferenta va consta in cat de pretentioase vor fi rolurile sau locatiile in care se va filma atat timp cat Otis este inca mic. Eu nu cred ca a fi mama trebuie sa compromita ceea ce simti pentru cariera si pentru ambitiile tale in viata.

O am pe mama drept exemplul extraordinar al unei femei care a continuat sa aiba o cariera activa si plina de succes in timp ce a avut grija de familia ei.

Niciodata nu a crezut ca a avea copii ar insemna sa o lase mai usor si sa fie mai putin implicata in interesele de la locul de munca.

Mama mea este o sursa imensa de inspiratie pentru mine si ma simt nerabdatoare fata de genul de munca pe care vreau sa-l fac in viitor. Asta este o perioada care ma entuziasmeaza.

Citește continuarea pe pagina următoare: 1 2
Comentează și tu
Recomandări
Simona Voicescu: Masculinitatea nu înseamnă agresivitate, feminitatea nu înseamnă slăbiciune
Simona Voicescu: Masculinitatea nu înseamnă agresivitate, feminitatea nu înseamnă slăbiciune

Simona Voicescu este juristă și luptă pentru victimele violenței domestice. Am ales-o pentru coperta Psychologies pentru că se împlinește un an de la #metoo și vrem să discutăm despre valul acesta, și pentru că femeile ca ea trebuie să devină reperul altor fete și femei. Împreună putem schimba paradigma și putem face lumea mai prietenoasă pentru oricine, femeie, bărbat sau copil.

Citeste
Mirela Oprișor - Fiecare cuplu e diferit. Dar cred că îți trebuie mult umor și răbdare...
Mirela Oprișor – Fiecare cuplu e diferit. Dar cred că îți trebuie mult umor și răbdare…

Pe Mirela Oprișor o știm din rolul Aspirinei din serialul Las Fierbinți, făcut de PRO TV. O femeie simpatică și caldă, amatoare de simplitate, pentru care celebritatea e doar un pretext de a chema oamenii să audă mesajul ei, nu un scop în sine. O filozofie bună de luat cu împrumut.

Citeste
5 scriitoare despre lectură, literatură și viață
5 scriitoare despre lectură, literatură și viață

În lumea aceasta plină de vedete de televiziune, noi ne-am gândit că trebuie să le promovăm pe cele din bibliotecă. Sau, în fine, pe cele care au stat mult acolo (și mai stau încă). Într-o lume de Kardashians, să mai vedem ce au de spus și doamnele intelectuale, scriitoarele…

Citeste
Olivia Wilde – Nu ma torturez cu indoieli
Olivia Wilde – Nu ma torturez cu indoieli

O stim din rolul doctoritei frumoase, bisexuale si sclipitoare din Doctor House. Olivia Wilde a fost mereu o curajoasa. Fie ca a fost vorba de opiniile ei politice, de nunta ei, la doar 18 ani, cu un conte italian muzician, sau de finantarea unor mici afaceri educationale in Haiti si Africa, Olivia Wilde s-a bucurat intotdeauna de libertatea pe care ti-o aduce faptul ca nu-ti pasa de ceea ce crede lumea din jur…

Citeste
Monica Petrică - Îmi păstrez partea ludică, inocența sufletului, copilul interior
Monica Petrică – Îmi păstrez partea ludică, inocența sufletului, copilul interior

Este prim-balerina Operei Naționale. Are o grație care nu e doar de ordin fizic. Până și felul cum articulează consoanele, cu fraze ca niște piruete, este grațios. Monica Petrică vorbește, în cele ce urmează, despre balet și filozofia ei de viață.

Citeste
Melania Medeleanu și Vlad Voiculescu - „Lider este cel care influențează în bine viața altora“
Melania Medeleanu și Vlad Voiculescu – „Lider este cel care influențează în bine viața altora“

Melania Medeleanu și Vlad Voiculescu sunt fondatorii proiectului MagiCAMP, tabăra dedicată copiilor cu afecțiuni oncologice, de care se bucură anual tot mai mulți copii pe care viața nu i-a răsfățat. Amândoi muncesc pe brânci, se luptă cu sistemul, cu reglementările nefericite ale statului, dar spun că e cel mai semnificativ lucru din viețile lor.

Citeste