Now Reading
Scurt interviu cu Malvina Cservenschi, prezentatoare de pe TVR 1

Scurt interviu cu Malvina Cservenschi, prezentatoare de pe TVR 1

Revista Psychologies

Malvina Cservenschi, prezentatoare TV


Malvina Cservenschi prezinta jurnalele de dimineata de pe TVR 1. Colaborarea ei cu televiziunea a inceput in martie 2003.

Malvina Cervenschi a prezentat rubrica meteo timp de aproape 3 ani. In paralel cu rubrica meteo, a moderat alaturi de colega sa Albertina Ionescu, o emisiune culinara – „Cuptorul Magic”, iar mai tarziu cele doua au realizat o rubrica saptamanala in Jurnal – „Vremea Mondenitatilor”.

Cel mai important si emotionant proiect in care s-a implicat de cand lucreaza la cele doua jurnale de pe TVR 1 a fost campania „Mame de ingeri”.

Va rugam sa va autocaracterizati in 5 substantive si 5 adjective.
–  Conservatoare, spirituala, joviala, practica, calma, adaptabila, pasionala, calda, demna de incredere, independenta, pragmatica, stabila, logica, empatica.

Malvina Cservenschi, prezentatoare TV


Ce inseamna pt. dvs a fi feminina?

–  A fi feminina inseamana a emana feminitate prin toti porii. E clar ca in primul rand feminitatea vine din interior, din educatie, din atitudine si gesturi. Feminitatea vine din tonaliatea vocii, din felul in care vorbesti, te imbraci, te misti. Feminitatea vine din puterea de a iubi, a fi indragistita din bucuria pentru viata in general. E o calitate cu care uneori de nasti, alteori te straduiesti sa o scoti la suprafata , sa o dezvolti. La mine cred ca este o mostenire, o am in sange si o dezvolt prin iubirea de frumos, de a fi indragostita de frumos, de arta, de iubire.

Ce cititi cu precadere?
–  Citesc si recitesc marii clasici ai literaturii universale, marii scriitori romani. Inseamna foarte mult pentru mine sa aflu si sa „traiesc” prin cuvintele lor emotii, experiente, sentimente ale oamenilor de-alungul timpurilor, imi place sa descopar ca valorile si principiile de atunci au dainuit in timp si se regasesc si in lumea de azi, imi place sa descopar vieti diferite, traditii si stiluri de viata pe care ulterior le regasesc in calatoriile mele.

Ce va amuza cel mai mult?
–  Copiii care spun lucruri traznite!

Ce va deprima cel mai repede?
–  Detest mizeria, spatiile mici, oamenii mereu incruntati si nemultumiti, negativismul, limitarile, ignoranta, si conflictele de orice fel. Nu ma deprim foarte usor intrucat am o putere destul de mare de a respinge sau tine la distanta ceea ce mi-ar putea afecta starea pozitiva de exemplu.

Foto: Arhiva Edipresse

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top