Now Reading
Ai renunțat la tine?

Ai renunțat la tine?

Avatar photo

Poate ca ar fi bine să-ți pui întrebările astea:

–      Crezi că deții cunoașterea necesară și suficientă pentru a fi o parteneră bună pentru un barbat așa cum îți dorești tu?

–      Dacă ești femeie și ai avea o fată ți-ai dori să trăiască viața de cuplu de care ai (ai avut) tu parte?

–      Ce i-ai transmite (i-ai transmis) despre bărbați, despre rolul femeii în cuplu, despre ce înseamnă o relație de cuplu frumoasă?

Poate ai să găsești drept scuză : “fiică-mea nu mă ascultă, nici măcar nu-mi cere părerea”.

Da, așa se întâmplă, după majorat fiecare tânăr își face viață cum vrea. Dar, cei care au avut relații bune cu părinții se sfătuiesc cu ei.

Dar, indiferent de felul relației cu părinții, tinerii vor copia ce au văzut în familie. Vor prelua convingerile (bune sau rele) despre sexul opus și despre cum să se poarte în cuplu pentru a se descurca în momente de criză.

Dacă tu, ca femeie, nu dai doi bani pe cunoașterea ta în privința feminității și a relației de cuplu (în care există iubire, respect și armonie) la fel de indiferentă va fi si ea, fiica ta – crezând că relațiile frumoase sunt doar în filme.

De multe ori greșelile noastre le plătesc urmașii noștrii și nu înțelegem de ce. Poate că ni se pare normal, că nu este ceva așa de important – precum mâncarea sau banii (?).

Poate că lecțiile primite de noi, de la viață, nu ne mai dor, am învățat să ne detașam de ele. Dar viața ne corectează prin alții, care sunt importanți pentru noi și sunt mai vulnerabili, ale căror dureri și neîmpliniri ne dor mai mult decât ale noastre.

Nu sunt nici prima și nici singura persoana care susține asta, iar cazuistica din cabinetul meu și al altor terapeuți demonstrează asta.

Partea bună este că oricând ne putem corecta, și putem schimba ceea ce am preluat greșit de la alții. Și odată cu această schimbare greșelile întregului tău neam sunt stopate, nu se mai transmit transgenerațional.

În fiecare zi ai șansa de a-ți lărgi orizontul conceptual și de a-ți extinde limitele vieții și ale lumii tale, de la modul cum te percepi pe tine și cum îți valorizezi propria ta existență, până la modul în care viața îți va răspunde potrivit acțiunilor tale.

Fiecare convingere limitată sau greșită pe care nu o înlocuiești la timp, te va ține blocată într-o realitate care NU se poate dezvolta decât până unde permite limita acelei convingeri.

Astăzi ești suma convingerilor tale.

Mâine poți schimba total lumea ta, iar odată cu tine va renaște o întreagă umanitate prin exemplul tău – îndeosebi dacă ești părinte.

Revenind la întrebările de la începutul articolului am să răspund scurt :

–        cum se poate ajunge la o relație frumoasă de iubire ?

răspuns : Prin iubire

–        cum alegi cel mai potrivit partener ?

răspuns : Fii tu partenera / partenerul potrivit

–        ce greșeli să evităm pentru a nu distruge o relație ?

răspuns : Citește articolul „Oare mai există speranța ?”

Dacă „ai agățat în cui” feminitatea și relația de cuplu doar pentru că ai împlinit 40, 50….de ani vreau să-ți spun cu optimism că există fericire, iubire și împlinire fizică și sufletească dincolo de acea vârsta.

Nu mă crezi?

Citește acest articol care cuprinde experiența frumoasă de viață a unor femei după menopauză. Cărora nu le este rușine să-și trăiască viața și să se bucure de iubire și feminitatea lor la orice vârstă.

Ți-e greu, nu știi de unde să începi?

Începe prin a veni la Webinarul Gratuit din 12 sept. ora 19, în care îți voi prezenta programul transformator Magia Feminității în Cuplu.

Nu crezi că meriți să intri în acest program? Cine te-a mințit?

 Cât timp ești într-un corp de femeie, meriți tot ce este mai bun!

Înscrierile la webinar AICI

Te îmbrățișez și te aștept cu drag,

Magdalena

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top