Now Reading
Ce faci la prima întâlnire?

Ce faci la prima întâlnire?

Avatar photo

Cu toții am trecut prin emoțiile primei întâlniri.

Poate că, inițial nu știm cât de mult ne place aceea persoana pe care o vom întâlni. Dar în mod sigur ne dorim că această întâlnire să fie una de succes.

Asta însemnă că ne dorim să fim în cea mai bună formă a noastră, să putem cuceri chiar de la prima întâlnire și mai mult de atât, să avem un timp petrecut împreună foarte plăcut.

Avem emoții, pentru că nu știm cât și despre ce este bine să vorbim, astfel încât să-l convingem pe celălalt că a făcut o alegere bună. Dar în același timp ne dorim să aflăm foarte multe despre el, fără să părem prea băgăcioase.

Uneori aceasta primă întâlnire cântărește foarte mult în ce va urma zilele următoare. Și mai ales dacă povestea va continua, așa cum ne dorim.

Din acest motiv totul, dar absolut totul (locul, aspectul nostru, subiectul conversației… ce facem după … în orele și zilele următoare..) va determina cât de semnificativă va fi această întâlnire în viața noastră.

Și când spun asta mă refer la cele 2 variante:

–      poate fi ca o poveste frumoasă de iubire cu o continuare fericită (ca să nu spun final fericit)

–      poate rămâne ca o întâlnire, printre multe altele, pe care o poți considera o simplă experiență, de preferat o amintire neutră

În zilele noastre s-a împământenit ideea ca femeia să fie abordată tot timpul de bărbat. Din păcate acest obicei este o convingere valabilă doar în teorie.

Din totdeauna femeia a făcut primul pas, doar că în anumite perioade de timp aceasta “curtare” a bărbatului de către o femeie (care-l considera interesant), era foarte subtilă, iar relația lor începea să se înfiripe frumos.

De exemplu, pe vremea bunicii, dacă o femeie aflată la plimbare lăsa să-i cadă un obiect personal (batista, o mănușă,…) când trecea pe lângă acel bărbat, el o ridica și ca un bărbat galant alerga după acea doamna ca să-i înapoieze obiectul.

Apoi, cu eleganță, o putea însoți în drumul ei, legând o conversație. Pe vremea aceea nu existau telefoane, astfel că singura modalitate de a se reîntâlni era ca în acel dialog scurt să o întrebe dacă are obiceiul să se plimbe prin acel loc în fiecare zi, sau cât de des.

Astfel îi dădea de înțeles că ar dori să o revadă. Iar ea putea să-i răspundă afirmativ, dacă după o evaluare scurtă a bărbatului își mai dorea să-l întâlnească.

În epoca modernă, femeia poate să facă și ea un gest la fel de subtil, dar această inițiativă a ei se reduce la un schimb de priviri.

Cât și cum poți folosi această privire și ce mai adaugi în plus, deja devine un întreg plan de flirt, pe care este bine să-l respecți cu strictețe, pentru că are anumite reguli.

Multe femei care nu cunosc (nu stăpânesc) această “artă” a flirtului au convingerea că „dacă bărbatul ăla mă place o să vină la mine să vorbească”. Dar ce să vezi, el nu face nici un pas către ea.

Da, cei versați în “agățatul” femeilor n-au nici o problemă, folosesc formule de genul „hei, frumoaso îți ofer ceva de băut?”. Ai putea crede că sunt plini de curaj, dar de fapt este doar de o rutină banală folosită cu oricine apreciază genul ăsta familiar-golănesc de abordare.

Puțini dintre bărbații obișnuiți, cu bun-simț, îndrăznesc să abordeze o femeie. Iar atunci când o fac, vorbesc cu mai multe femei odată ca să nu se prindă cea pe care o place.

Pentru a înțelege un astfel de bărbat este bine să te poți pune în locul lui. A eșua față de sexul opus este o lovitură teribilă la adresa orgoliului masculin, pentru că îi este teama de umilire.

Și, hai să recunoaștem că unele femei nu înțeleg timiditatea unui bărbat și se distrează luând în derâdere bărbații bine educați.

Tocmai de aceea este necesar să faci tu un pas către acel bărbat pe care îl placi. Iar felul în care o vei face nu te va pune în situații jenante dacă respecți niște pași.

Sunt multe femei de succes, extraordinar de încrezătoare în ele atunci când este vorba de profesia lor. Dar în viața particulară, toate aceste abilități dispar, mai ales dacă bărbatul din fața lor este unul care le stârnește interesul.

În această lecție  “Pregătește prima întâlnire” din programul Magia Feminității în Cuplu, am oferit cursantelor multe indicii despre crearea unei prime întâlniri reușite.

Magia Feminității în Cuplu este un program pentru femeile singure (fără partener) sau care se simt singure într-un cuplu nesatisfăcător.

Cursantele înscrise în acest program au primit detalii multe legate de Prima întâlnire :

–        De ce se tem bărbații să abordeze o femeie

–        Cum elimini anxietatea primei întâlniri

–        Cum devii o femeie care merită să fie dorită (calitățile acestei femei)

–        Metode subtile de abordare a unui bărbat de către o femeie a zilelor noastre

–        Ce să nu faci la prima întâlnire

–        Locul și durata potrivite pentru prima întâlnire. Subiecte de conversație.

–        Află din Limbajul Nonverbal dacă te place

–        Află ce este bine să faci dacă vrei să te placă de la prima întâlnire

–        Ferește-te să rămâi cu acest gen de bărbatchiar dacă ai intrat într-o relație cu el.

Bineînțeles aceste mici secrete pot fi aplicate și au succes doar în cazul în care te hotărăști să ieși din casă.

Dacă îți oferi oportunitatea de a frecventa cât mai multe locuri unde oameni își petrec timpul liber, iar aceste amănunte le vei obține în curs.

Am vorbit despre acest subiect și într-un scurt video pe TikTok.

O doamnă a comentat că nu este nevoie să facă nimic femeia, decât să fie deschisă către iubire, că o găsește și îi bate la ușa “Prințul“ chiar stând în casă.

Dacă și tu crezi asta, am să-ți spun, mai în glumă – mai în serios, așa cum i-am răspuns si ei:

 “Dacă stai deschisă către iubire în casă, în fața aragazului, este posibil să-ți bată la ușă unul dintre acești bărbați : poștașul, gunoierul sau hoții (pardon ăștia nu bat, intră direct)”

Dacă în anul care a trecut, ai așteptat ca viața ta să fie plină de iubire și nu a fost, motivul nu este lipsa de noroc, ci LIPSA de ACȚIUNE.

Dacă ești pregătită să renunți la așteptare și vrei să treci la acțiune, înscrie-te la o consiliere gratuită cu mine AICI pentru a vedea împreună dacă ești potrivită pentru acest program.

Aceeași invitație o am și pentru tine draga mea, dacă ești căsătorită dar relația ta nu (mai) merge așa cum îți dorești. Treci la ACTIUNE, nu mai aștepta să se întâmple minuni așa “din senin”, fără să faci ceva.

Cu drag, Magdalena

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top