Now Reading
Ce are EA și nu am eu?

Ce are EA și nu am eu?

Avatar photo

Ce are EA și nu am eu? se întreabă și mă întreabă o persoană care observă că EL se simte atras de ALTA, deși mai sunt căsătoriți.

Apoi continuă “dacă ați vedea-o cum arată … este grasă, fără sare și piper…nici măcar nu știe să se îmbrace..”

Cred că nu este nevoie să le compari pe cele două. Nu poți compara merele cu perele.

Cealaltă are ce-i trebuie LUI și nu conține ceea ce-l deranjează pe EL.

Când apar disensiunile într-un cuplu, una dintre părți (uneori amândouă) nu-și mai respectă atitudinea potrivită, calitatea și rolul genului (feminin / masculin) de care aparține de drept, prin naștere (n.r. – vorbesc doar de heterosexuali).

Asta înseamnă că amestecă trăsăturile masculine cu cele feminine și le manifestă în cuplu, în funcție de nevoile pe care le are pe moment, uitând că poate obține ceea ce își dorește folosind doar calitățile și însușirile genului de care aparține.

Toți deținem energie masculină si feminină, dar în proporții diferite. Și, este clar că noi hotărâm care sunt aceste proporții, prin alegerile noastre (ce valorizăm mai mult).

Revenind la întrebarea “Ce are EA și nu am eu ?”

EA are o cantitate mai mare de energie feminină, și-a păstrat intactă această energie. Asta îl atrage pe EL.

EA îi dă voie să fie și să se simtă BĂRBAT lângă ea, este caldă, iubitoare, știe să-l primească în spațiul ei. Face din căminul ei un loc prielnic pentru EL, un mediu în care EL poate să fie creativ și productiv în plan profesional. Și îl susține în ascensiunea lui către prosperitatea materială și idealurile LUI.

Modelul acesta de femeie este dorit de orice bărbat

Nu este nevoie ca femeia să fie egală cu bărbatul, decât în drepturi.

Da, poți face treburi bărbătești și te poți descurca la fel de bine ca El, dar nu te strădui să-i dovedești LUI asta, nu te ajută cu nimic. Vei crea doar o stare conflictuală în care IUBIREA nu mai poate exista.

Dacă vrei și tu să devii o astfel de femeie în energie predominant feminină, vino la Webinarul Gratuit din 12.09.2024, ora19.  Sunt sigură că îți va fi de folos.

Te poți înscrie la Webinar AICI

Te îmbrățișez cu drag,

Magdalena

P.S. Dă mai departe informația, femeilor din viața ta !

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top