Now Reading
Energia este importantă în destinul tău

Energia este importantă în destinul tău

Avatar photo

Cred că ai auzit de rezultatul cercetărilor făcute de Dr. Masaru Emoto, autor și antreprenor japonez, privind influența conștiinței umane asupra structurii moleculare a apei.

El a descoperit că apa înghețată, marcată de gânduri afectuoase ca de exemplu: „îți sunt recunoscător”, „ îți mulțumesc” sau „ te iubesc” a produs forme moleculare frumoase simetrice ca fulgii de zăpadă.

În schimb, apa expusă gândurilor negative ca: „ te urăsc” sau „ mi-e scârbă de tine” a dat naștere unor forme moleculare distorsionate și asimetrice.

Dacă te gândești că aproape 75 % din corpul omenesc este compus din apă, nu este greu să ajungi la concluzia că a avea păreri precum „toți bărbații sunt măgari” sau „urăsc bărbații” să fie ușor resimțite de către cei din jur, iar asta ar putea fi cauza pentru care bărbații evită să se apropie de astfel de femei.

Nu-i nevoie să ai puteri paranormale ca să simți energia omului din fața ta

Chiar dacă faci parte din rândul persoanelor care acceptă doar ce percep prin cele 5 simțuri, energiile fac parte din existența noastră și ne-o influențează.

Este o imprudență (chiar o neghiobie) să îți închipui că poți comunica doar prin cuvinte și să ignori celelalte forme de comunicare (nonverbal, paraverbal) care au o pondere și o credibilitate mult mai mare.

În timp ce prin cuvinte (scrise sau vorbite) transmitem 7% , prin paraverbal (timbrul vocii, tonul si volumul, ticurile verbale sau pauzele din vorbire..) transmitem 38%, iar prin non-verbal (limbajul corpului, gesturile facute cu mainile, miscarile picioarelor și mimica fetei, chiar si modul în care ne imbracam sau mergem..) transmitem 55%, din MESAJ.

Și pot să adaug: nu te aștepta să-ți creadă cineva cuvintele, dacă prin celelalte forme de comunicare (paraverbal, nonverbal) ai contrazis cele afirmate verbal.

În cel mai fericit caz, vei fi lăsat(ă) cu “ochii în soare”, fără vreo explicație și fără a avea o a doua șansă, pentru că din cauza mesajelor tale contradictorii transmise pe cele trei căi (verbal, paraverbal, non-verbal) nu ai inspirat autenticitate și încredere.

Ți-a povestit vreo prietenă că după ce a fost la o primă întâlnire romantică, care părea să fie de viitor, nu a mai fost căutată, sunată, …invitată la o a doua întâlnire?

Despre asta este vorba!

Iar dacă situația se repetă, poate că acele lucruri care nu se văd – dar fac ravagii – ar trebui conștientizate și înlăturate. Bineînțeles, dacă nu alegi ca de fiecare data să dai vina pe oricine altcineva.

Este mai greu să-ți dai seama singură, ce anume transmiți prin felul în care te prezinți în timpul întâlnirii.

În programul meu Magia Feminității în Cuplu, abordez acest subiect atât teoretic prin lecțiile video, cât practic în consilierea gratuită individuală din fiecare lună, pentru a exemplifica cum pot fi interpretate anumite gesturi, posturi ale corpului de care nu suntem conștienți.

Vă dau doar un singur exemplu. Este vorba de o cursantă foarte tânără, frumoasă, cu succes profesional, dar care se simțea inhibată la întâlnirea romantică pe care o avea cu unii bărbații pe care îi plăcea foarte mult.

Acest trac al ei se manifesta printr-un exces de distanțare / indiferență / neutralitate  pe care o arăta prin toate cele trei forme de comunicare, deși în suflet își dorea mai multă apropiere. Simțea că este plăcută de acel bărbat dar, în același timp, nu înțelegea de ce EL nu îndrăznește să se apropie mai mult de EA.

Când i-am oglindit limbajul corpului, a înțeles că schimbarea trebuie să vină din partea ei, că felul în care își va poziționa corpul trebuie să-i transmită LUI : mă interesezi, te accept și te aștept să mă abordezi.

Chiar este aiurea să dăm vina pe bărbați, fără să știm ce facem noi greșit

Este greu să-l faci pe un bărbat să-ți spună de ce nu a mai vrut să știe de tine, după prima întâlnire.

Dar, curiozitatea m-a făcut să-i întreb pe câțiva dintre clienții mei. Motivele erau legate de ceea ce le-a inspirat acea femeie chiar de la prima întâlnire, ce a reușit Ea să transmită.

Îți voi spune care sunt cel mai des întâlnite motive ce “pun pe fugă”  bărbații chiar de la prima întâlnire, dacă vii la Webinarul Gratuit (exclusiv femei) din 12 septembrie ora 19, Magia Feminității în Cuplu.

Înscrie-te la Webinar AICI

P.S. Chiar dacă nu poți participa în direct, persoanele înscrise vor avea acces la înregistare

 

Te aștept cu drag,

Magdalena

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top