Now Reading
Monotonia din cuplu

Monotonia din cuplu

Avatar photo

Frumusețea fizică devine o obișnuință, dispare mai repede din ochii unui bărbat decât iubirea din sufletul lui. Știți cum se spune: “chiar și de cea mai frumoasă femeie tot s-a plictisit un bărbat”

Dacă vorbele, gesturile, sexul … devin previzibile, aceleași de la începutul relației … este ca și cum ai văzut un film de mai multe ori și intuiești ce se va întâmpla. Începi să te plictisești, pentru că îl știi pe dinafară.

În acel moment apare interesul pentru “noutatea” pe care o aduce o altă femeie, chiar dacă această noutate este incomodăderanjantăcere efort,… sau, tocmai asta atrage > este interesantă și provocatoare prin inedit.

Cum îți dai seama că a intervenit monotonia în cuplul tău?

Cât de mult te regăsești în situațiile următoare?

–      Deși ești în cuplu, te simți singurăneiubită și neînțeleasă

–      A devenit o obișnuință lipsa de comunicare și ați ajuns ca doi vecini de apartament

–      Te-ai săturat de răceală fizică și emoțională, de certuri interminabile – cu dar mai ales fără motiv, de care ești făcută vinovată

–      Ai crezut că fiind mai îngăduitoare, mai docilă, vei fi recompensată cu mai multă atenție și afecțiune. Dar, incredibil, efectul este invers așteptărilor tale.

–      Situația a devenit atât de dezagreabilă încât te-ai gândit la despărțire, sau ai primit această propunere chiar din partea Lui

–      Ai vrea să readuci iubirea care a existat cândva, dar nu știi cum

–      Ți-e frică să mai faci un pas, o acțiune, de teamă să nu fie greșită și să pierzi chiar și puținul pe care îl ai acum, adică speranța

–      Îți dorești cu ardoare să faci schimbări benefice, dar nu știi cum

Probabil nu te va face să te simți mai bine dacă îți voi spune că sunt foarte multe cupluri în această situație. Dar lumea nu le cunoaște, pentru că aceste familii preferă să treacă sub tăcere toate nemulțumirile, din motive materiale sau sociale, preferând să apară în public drept cupluri fericite.

A fost nevoie ca, pe lângă formarea în psihoterapie, să fac cursuri speciale și să ajung Trainer în Feminitate, ca să-mi dau seama că e nevoie de o dinamică în felul de a fi al unei femei, să nu se repete nici frumusețea și nici celelalte elemente care țin de temperamentcaracter

În felul acesta reușești să-ți surprinzi partenerul nu numai din când în când, dar chiar și pe parcursul aceleași zile … dându-i impresia că nu te cunoaște încă, că mai are nevoie să te cucerească.

Chiar acum lucrez cu o cursantă în programul “Magia Feminității în Cuplu”, care îmi spunea că a reușit să atragă admirația și să reaprindă pasiunea soțului, datorită schimbărilor pe care le-a făcut în gândirea și comportamentul ei, de când a intrat în program.

A folosit intrarea în program ca fiind o ultimă șansă pe care mai era dispusă să o dea căsătoriei lor înainte de divorț. Și este bucuroasă că a reușit.

Dacă relația ta de cuplu a intrat într-un unghi “mort”, dacă simți că este amenințată de apariția nedorită a unei “a treia” persoane… nu aștepta să ajungi în situația în care se ajunge la despărțire.

Poți da un refresh relației tale, participând la Webinarul Gratuit (online) din 12.09.2024 ora 19  în care îți voi prezenta programul transformațional

“Magia Feminității în Cuplu”

Draga mea, chiar dacă nu ești într-o relație în acest momentdar în urma experiențelor neplăcute din relațiile anterioare, ești deschisă pentru a afla cum poți face din următoarea ta relație una ideală pentru tine, îți fac aceeași invitație la Webinar.

Te poți înscrie la Webinar AICI 

 

Te aștept cu drag, Magdalena

P.S. Nu uita să dai mai departe informația, femeilor din viața ta!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top