Now Reading
Nu te mai atrage?

Nu te mai atrage?

Avatar photo

Te-ai plictisit de EL ? A devenit prea previzibil și nu te mai atrage ?

Așa îmi spunea o doamnă, că știe ce va face EL de când intră pe ușă. Ce va scoate din frigider ca să bea, ce va spune când are chef de ceartă, unde își va arunca hainele prin casă…

Ai impresia că îl cunoști ca pe propriul buzunar? Chiar te distrează că îl cunoști atât de bine, îți dă senzația că ai putere asupra lui, doar pentru că îi ghicești următoarea mișcare.

Dar te și plictisește. Pare că nu mai are cu ce să te surprindă, să te atragă.

În mod sigur NU îl cunoști, nici pe cel ACTUAL, nici pe cel care POATE DEVENI.

Sunt unii bărbați la care partenera lor renunță cu ușurință, crezând că nu prea mai are nimic valoros pentru a rămâne în continuare cu EL.

Îl părăsește având convingerea că nu-l va dori nimeni, așa cum nici ea nu-l mai vrea, pentru că nu (mai) are nimic interesant sau atrăgător.

Dar, ce să vezi, îl preia o ALTA care va activa în el PRINȚUL mult dorit.

Alături de EA, înflorește:

Este mai îngrijit când iese in societate

Și-a schimbat locul de muncă și pare că și-a găsit vocația

Are mult curaj (pe care tu nu îl bănuiai) și se lansează în afaceri

Se poartă cu EA, așa cum nu l-ai văzut să o facă față de tine – sau poate a făcut-o doar o scurtă perioadă la începutul relației voastre

Într-un cuvânt este de nerecunoscut.

Poate chiar îi reproșezi cu ciudă, când îl întâlnești întâmplător : “nu puteai să fii așa când erai cu mine ? , că poate nu mai divorțam” .

Nu, NU putea !

Partenerii noștrii ne fac oglindă, ne arată cum suntem noi. Și chiar dacă nu avem identic același gen de lipsuri (defecte), cele pe care le avem le putem asimila cu altele, asemănătoare:

– Este delăsător ?  >>>  În ce zonă manifești această trăsătură ?

– Are (a capătat) vicii, dependențe ? >>> Ce dependențe ai tu ?

De multe ori societatea condamnă acele dependențe care deranjează pe altii (drogurile, alcoolul..), dar trec cu vederea celelalte care fac rău doar persoanei dependente (dulciurile, abuzul alimentar, fumatul, bârfa, critica..)

– Nu este prieten cu igiena fizică personală  >>> Tu cum stai cu igiena mentală? (cât de ușor îți murdărești sufletul și mintea cu sentimente de: ură, ranchiună, mânie, aroganță, autocritică … care ajung să-ți facă rău?)

– Nu îți arată dovezi de iubire ? >>> Cât de mult te apreciezi, te iubești ? Și când ai făcut-o ultima oară?

Și putem continua lista, dacă vrem să fim sinceri.

Unde doream să ajung?

Da, ai intuit bine! Transformarea acestor barbați, venită așa ca din senin, nu se datorează unui șir de întâmplări norocoase, ci partenerei de lângă ei (soția sau amanta).

Ceea ce caută un barbat la o femeie, este acea energie pur feminină care îl ridică și îl ajută la realizarea potențialului său maxim si care este transmisă de femeie din centrul ei energetic manipura (centru voinței).

EL primește această energie și o transformă în bani (care sunt tot o formă de energie).

Când femeia și-a risipit energia feminină sau, mai rău, stă mai mult în energie masculină, barbatul simte că nu mai primește această energie și o va căuta în alta parte.

Orice bărbat poate avea succes și poate atinge maximul LUI de virilitate, dacă are lângă el femeia potrivită.

De multe ori este mai bine să fie singur pentru a reuși. Se poate dezvolta mult mai bine, decât cu o persoana nepotrivită lângă el, care l-a luat din interes (statut social, bani, …) nu din iubire.

Tot ce am scris până aici este valabil și pentru bărbați, atunci când aleg să-și părăsescă partenera. Și ei au supriza să vadă ca rățușca cea urătă, pe care a părăsit-o, s-a transformat în lebădă la brațul altui barbat.

Iar unii barbațimai puțin norocoșicare au ales doar cu ochii, pot avea surpriza să ajungă în faliment material și sufletesc, dacă persoana aleasă vine în relație doar cu fizicul, nu și cu sufletul și nu are energia feminină cultivată.

Dar, am ales să vorbesc femeilor, pentru că ele au nevoie să conștientizeze că dețin energia creatoare, de ele depinde calitatea vieții de cuplu.

Un bărbat care primește energia creatoare a femeii va face ca imposibilul să devină posibil și o va răsfăța cu recunostință pentru tot ce primește de la ea.

Draga mea, poți schimba partenerul cu un altul, dar în timp vei vedea că și cel ”nou se transformă în ceva care nu-ți place și vor apare din nou problemele. Până ce TU nu te schimbi, rezultatele vor fi aceleași.

Cum poți să capeți această energie de care îți vorbesc ?

Găsești în online cărți, cursuri speciale, webinarii, tabere de feminitate… Important este să știi să alegi.

Pentru cele care se află într-o relație de cuplu nesatisfăcătoare și vor o transformare uimitoare a lor și a relației lor, am creat un program care poartă denumirea :

Magia Feminitătii în Cuplu

Acest program se desfășoară pe o perioadă de 6 luni, timp în care vei fi ghidată de mine atât  în grupul de cursante cât și în individual, pentru a aplica corect cele  învățate în curs.

Orice întrebări vrei să-mi pui, referitoare la acest program, vei primi răspunsul doar în întâlnirea gratuită cu mine (în online) – la care te invit.

Vom sta de vorbă despre relația ta actuală și vom afla dacă ți se potrivește acest program transformator, pentru că într-adevăr nu este pentru oricine și dă rezultate excepționale doar în anumite condiții.

Draga mea, chiar dacă nu ești într-o relație în acest moment, dar în urma experiențelor neplăcute din relațiile anterioare,ești deschisă pentru a aflacum poți face din următoarea ta relație una ideală pentru tine, îți propun aceeași invitație în întâlnirea 1-1 gratuită online.

Te poți programa folosind datele mele de contact, sau AICI

În încheiere mă întreb și te întreb :

Cât de dispusă ești să-ti asumi o astfel de schimbare ?

Pentru că, dacă NU vrei să faci acest efort, este bine să nu te mai plângi. În definitiv, nu ești decât propria ta victimă.

Eu mai am speranța că vrei să ai și tu tot ce au acele femei pe care le admiri, cu sau fară invidie.

Te aștept cu drag,

Magdalena

P.S. Dă mai departe informația si vei fi prețuit ca un bun prieten !

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top