Now Reading
Mereu domnișoară de onoare! Pe când mireasă?

Mereu domnișoară de onoare! Pe când mireasă?

Avatar photo

Pare un subiect desprins dintr-un film. Și din câte îmi amintesc chiar au existat câteva filme pe tema asta.

Inițial, titlul suna altfel: „Mereu domnișoară de onoare, niciodată mireasă!”.

Dar, eu nu prea accept cuvinte ca: niciodată sau nu se poate. Știu că există mari șanse de a-ți schimba viața, dacă renunți la convingerile și comportamentele neproductive.

Mesajul pare destinat sexului feminin, dar există și mulți bărbați care au trecut, sau trec, prin situații asemănătoare.

Însă, așa cum probabil ai aflat de ceva timp, eu am creat programul Magia Feminității în Cuplu, destinat exclusiv femeilor care sunt singure și își doresc un partener, sau care se simt singure în relația de cuplu.

Pentru cursantele mele, am creat această lecție cu titlul incitant de mai sus, pentru a le scoate din zona în care nu (mai) sunt văzute ca iubite de bărbatul dorit.

Când lucrurile nu se așează așa cum vrem noi și am făcut multe eforturi pentru a fi bine, avem obiceiul să credem că vina o poartă celălalt, nicidecum că am ales noi o cale greșită.

Da, este posibil să fie și vina celuilalt. Este dificil să-ți deschizi inima în fața unui om care are răni din copilărie, ne conștientizate și ne lucrate în terapie. Dacă s-ar vulnerabiliza față de tine și ți-ar spune adevărul ai afla că a avut doar relații de cuplu eșuate, sau doar aventuri pasagere.

Dar, sunt blocajele lui. Este treaba lui să vadă ce se repetă neplăcut în viața lui și apoi să vrea să-și rezolve problema. Până atunci, va face generalizări negative la adresa femeilor (care te includ și pe tine) și nu cred că este realist să speri că îl poți ajuta tocmai tu.

Dar, când observi că după primele întâlniri nu te mai caută, poate ca ar fi bine să îți iei puțin răgaz și să analizezi ce a fost nepotrivit (ne atrăgător) din partea ta, în acele întâlniri.

Pentru că, adevărul este dincolo de aspectul tău fizic, care, totuși, l-a atras. Altfel nu te-ar fi invitat.

Benjamin Franklin spunea: „ ține minte, nu doar să spui lucrurile potrivite în momente potrivite, ci și, mult mai greu, să lași NEROSTIT lucrul nepotrivit în momentul acela de tentație”.

Și avem multe tentații: de a vorbi prea mult despre trecut, despre tot ce ne trece prin cap (cu sau fără importanță) în acel moment, despre planurile de viitor (care, întâmplător, fac aluzie la el ?!, deși l-am cunoscut de puțin timp  …), etc.

Se întâmplă uneori să nu știm care sunt lucrurile nepotrivite, sau suntem copleșiți de emoție și (cum zice românul) „vorbește gura fără noi”. În felul acesta putem repeta aceleași greșeli ani la rând, la întâlnirile cu bărbații, fără să ne dăm seama că îi punem pe fugă.

De ce nu sună?

Pentru că există un anumit comportament pe care este bine să-l ai la prima/primele) întâlnire/întâlniri, pentru a dori să te revadă.

Sunt aproape sigură că nu ai știut asta.

Și tocmai din acest motiv, am cuprins în programul despre care ți-am vorbit, multe amănunte despre aceste prime întâlniri – pentru că acestea să fie începutul unei frumoase relații de cuplu.

Dar în afară de aceste momente când ne sabotăm de la primele întâlniri, mai există și capcane în care cădem tocmai pentru că acționăm greșit, după ce relația a început, deși avem cele mai bune intenții.

Ți s-a întâmplat și ție, să îți dorești să fii iubita unui bărbat, dar să ajungi în scurt timp la rolul de cea mai bună amică a lui?  .

Ți-ai pus întrebarea de ce?

Dacă observi că se repetă în viața ta romantică tiparul „fata-camarad”, poate că a venit momentul să vezi cu ce contribui. Pentru că rareori este plăcut să rămâi în zona prieteniei.

Cu atât mai mult cu cât te-ai îndrăgostit de el și reușiți să vă conectați la un nivel foarte profund. Puteți vorbi ore întregi pe orice temă… Și totuși, să rămâi în ochii lui doar o amică, chiar dacă te declară  „cea mai bună amică”, nu cred că este dorința ta cea mai arzătoare.

Te simți neputincioasă, neiubită și devii prizoniera speranței că se va întâmpla ceva și el te va observa, în sfârșit, cât de minunată ești ca femeie.

Între timp, el se cuplează cu altele, dar îi place și să-și petreacă timpul și cu tine. Însă vede în tine doar o persoană alături de care poate să petreacă timp plăcut și căreia îi poate face confidențe. Dar nu și o posibilă iubită. Iar tu nu pricepi de ce. Știi că ai putea fi o parteneră minunată pentru el… dar rămâi doar un coach relațional.

Și mai rău, situația te împiedică să cunoști pe altcineva, fiindcă nu vrei să-ți periclitezi șansele cu el, și oricum doar el te preocupă. Ori de câte ori este liber, între relații, te gândești că ar putea apărea ocazia să te remarce. Speri că în cele din urmă își va da seama că ai fost mereu lângă el.

Atâta timp cât te afli pe terenul prieteniei, va fi foarte greu să fii percepută ca o posibilă iubită (parteneră de sex).

Există multe soluții de a ieși din capcana “Fata camarad”

Și, la fel, există soluții pentru a nu cădea și în alte capcane care te împiedică să ajungi într-o relație de cuplu fericită.

Ca de exemplu :

–  Capcana “Obiectul sexual”

–  Capcana “Genul serios”

–  Capcana “Fii tu însăți”

Dacă îți dorești să nu cazi și tu în aceste capcane, vei primi mai multe amănunte și o îndrumare specială intrând în programul pe 6 luni Magia Feminității în Cuplu.

Nu mai pierde timpul. Dacă știai toate astea nu ai fi trecut prin situații neplăcute până acum.

Sunt doar 6 luni din viața ta pe care alegi să le dedici instruirii tale ca FEMEIE.

Ți se pare mult?

Dar singurătatea (chiar dacă ești într-un cuplu) la care te condamni de ani de zile, pentru că faci alegeri nepotrivite, nu ți se pare mai mult?

Este posibil să nu fi potrivită pentru acest program, pentru că este necesar să îndeplinești 3 condiții pentru a intra în el:

  Să poți aloca timp de 2 ore / săptămână programului

–   Să ai sentimente frumoase (sau măcar neutre) față de bărbați

–   Să vrei să investești în instruirea ta

Dacă și numai dacă îndeplinești aceste 3 condiții fă-ți o programare pentru o consiliere gratuită cu mine AICI 

Cu prietenie, Magdalena

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top