Now Reading
Relația care îți îmbolnăvește sufletul!

Relația care îți îmbolnăvește sufletul!

Avatar photo

Atunci când tu nu ai obiceiul să minți, să furi sau să înșeli pe altcineva, vei fi convins(ă) că și alții sunt la fel ca tine.

Mai ales când ești foarte îndrăgostit(ă) de o persoană, ai o părere foarte frumoasă despre aceasta și nu o crezi în stare de astfel de lucruri mizerabile.

Nici măcar atunci când cineva îți demonstrează că nu este așa cum o vezi tu, cum se spune negru pe alb, tot nu-ți vine să crezi că acea persoană pe care o iubești poate fi altfel și cauți să-i găsești circumstanțe atenuante, luând vina aspura ta.

Pentru binele tău, am să-ți prezint aici o situație care se întâmplă foarte des în relațiile din ziua de azi. Dacă nu mă crezi, intră pe videoclipul postat de mine pe canalul de Tik Tok, pe care l-am intitulat „Când îți imbolnăvești SUFLETUL ?” 

Acest video a ajuns deja la peste 41.000 de vizualizări și te invit să citești măcar o parte din comentarii, să vezi câte persoane s-au regăsit, sau se regăsesc într-o astfel de situație, în care au avut de suferit.

Dacă îți trece vreodată prin minte să iubeşti un om care nu poatenu vrea, nu ştie să iubească, vei ajunge întotdeauna la faliment emoţional.

Vei vedea că e nemulțumit, nerecunoscător, plictisit lângă tine. Cerințele lui sunt mereu mai mari. Tu plusezi: îi dai tot ce ai, dar şi tot ce nu ai. Te dai peste cap să îl impresionezi.

Eşti în competiţie cu tot ce se întâmplă în viața lui: cu viciile, cu pasiunile, cu ceilalţi oameni, din viața lui.

Vrei să fii tu câştigătorul, să primeşti atenția, afecţiunea lui întreagă, aşa cum i-o oferi tu. Dar asta nu se poate, pentru că tu oferi iubire, iar el caută validare.

Disperat, cauți să îi dai mereu noi motive să te VADĂ, încerci să îţi autodepăşeşti performanțele de până acum.

Târziu, după ce ai epuizat emoții, resurse, timp, ani… în sfârșit pricepi că omul care nu te iubeşte vrea doar validarea şi resursele tale, nu pe tine. El nu te-a simţit vreodată, ca să te poată iubi ca suflet.

Dacă nu punem orgoliul înaintea sufletului, SIMŢIM LA TIMP CÂND CINEVA ESTE NESINCER ŞI DOAR NE FOLOSEŞTE.

Dacă stăm în orgoliu, ne blocăm în idei precum:  „ca mine nu mai găseşte”,  „la un moment dat mă va iubi”„nu poate trăi fără mine”„un om ca mine şi-ar dori oricine să întâlnească”.

Dacă ai o relaţie sinceră cu tine, poți să recunoști de la început sau chiar pe parcurs când un om

–      Nu este capabil de iubire

–      Nu te iubește pe Tine. Poate pe ALTCINEVA, dar pe tine NU.

Fiecare secundă de viață irosită încercând să convingi un om care nu te iubeşte CĂ TU MERIȚI iubirea lui ESTE o declaraţie de neiubire faţă de sufletul tău care se îmbolnăveşte.

Dacă ai trecut printr-o astfel de experiență și încă îți simți sufletul pustiit, vino să stăm de vorbă câteva minute și am să te ajut să vezi din nou partea frumoasă a vieții, pentru a reuși să primești și să dăruiești iubire.

Dacă nu vrei să ratezi următorul meu articol abonează-te la newsletter AICI

Cu prietenie, Magdalena

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top