Now Reading
Reward & Engage: Transform Rewards 2024 – Ediția a X-a București, 12 noiembrie 2024

Reward & Engage: Transform Rewards 2024 – Ediția a X-a București, 12 noiembrie 2024

Revista Psychologies

Pe 12 noiembrie 2024, Bucureștiul va găzdui cea de-a X-a ediție a evenimentului Reward & Engage cu tema Transform Rewards 2024, un eveniment dedicat redefinirii recompenselor și implicării angajaților în organizațiile moderne. Peste 200 de BP & HR Managers, Business Managers & Entrepreneurs și Comp & Ben Specialists, vor participa pentru a explora strategii inovatoare care să creeze un impact pozitiv și durabil asupra culturii organizaționale, motivației angajaților și rezultatelor de business.

Evenimentul include sesiuni interactive, keynote-uri și paneluri de discuții, oferind soluții practice pentru a transforma sistemele tradiționale de recompense și beneficii. Participanții vor avea ocazia să își extindă rețelele profesionale și să descopere noi modalități de a utiliza recompensele ca instrumente strategice pentru creșterea performanței organizaționale.

Reward & Engage: Transform Rewards 2024 va oferi participanților nu doar o privire de ansamblu asupra tendințelor globale în recompense și beneficii, ci și soluții concrete pentru provocările actuale din compensații. De la construirea unui sistem de recompense incluziv și transparent, până la adaptarea pachetelor de beneficii pentru a răspunde așteptărilor diverselor generații și promovarea siguranței psihologice în echipe, ne dorim să oferim participanților instrumentele necesare pentru a crea impact real și durabil în organizațiile lor,” a declarat Clementina Anghelache, organizator al evenimentului.

Agenda zilei va cuprinde discuții pe teme precum:

  • Tendințe globale în recompense și beneficii
  • Cum putem construi un sistem de recompense incluziv și sustenabil?
  • Viitorul pachetelor de beneficii în contextul GIG Economy și al diversității la locul de muncă
  • Tehnologia și managementul performanței: Cum sprijinim colaborarea și creșterea angajaților?

Cu peste 200 de lideri de companii și specialiști în compensații și beneficii prezenți, Reward & Engage: Transform Rewards 2024 va fi o oportunitate unică de a discuta despre viitorul recompenselor, de a face schimb de bune practici și de a crea soluții care să sprijine o cultură organizațională performantă.

Pentru mai multe detalii și pentru a vă înscrie la eveniment, vizitați https://go.learningnetwork.ro/reward-engage

 

  • Organizator: Learning Network
  • Persoana de contact: Clementina Anghelache, [email protected], +40770414202

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top