Now Reading
Rucsandra Hurezeanu: Continuăm să fim preocupaţi de inovaţie și eficienţă

Rucsandra Hurezeanu: Continuăm să fim preocupaţi de inovaţie și eficienţă

Revista Psychologies

Ivatherm s-a lansat recent pe piaţa suplimentelor alimentare cu Collagen Elastin în gama anti-aging IvaRG și Pycnogenol în gama Ivawhite – diversificare a brandului care vine din convingerea că frumuseţea vine din interior.

Psychologies: Care a fost viziunea din spatele lansării primului supliment alimentar pentru o piele fermă și elastică sub umbrela Ivatherm și cum crezi că acesta se încadrează în peisajul inovaţional al industriei de îngrijire a pielii?

Rucsandra Hurezeanu: De mulţi ani sunt preocupată de sănătatea și frumuseţea pielii, de longevitate și funcţionarea corpului la parametri ideali, optimi. Epigenetica demonstrează, în ultimii ani, rolul important al stilului de viaţă în modificarea expresiei genelor sau fenotipurilor celulare, fără schimbări ale secvenţei ADN-ului celular. Aceste modificări pot afecta modul în care genele sunt activate sau dezactivate și modul în care celulele citesc genele.
Nu suntem suma genelor cu care ne naștem. Prin adoptarea unui stil de viaţă sănătos, care include o alimentaţie corectă în raport cu vârsta, exerciţii fizice, somn adecvat și gestionarea stresului putem încetini procesul de îmbătrânire prin modificări ale expresiei genelor.Pe aceasta premisă am creat la Ivatherm primele două suplimente alimentare de frumuseţe, Collagen Elastin în gama anti-aging IvaRG și Pycnogenol în gama Ivawhite, pentru piele luminoasă și fără pete pigmentare.

Psychologies: Cum crezi că inovaţia din spatele suplimentului Collagen Elastin contribuie la diferenţierea Ivatherm pe piaţa produselor de îngrijire a pielii și la satisfacerea nevoilor consumatorilor?

Rucsandra Hurezeanu: Colagenul și elastina sunt componente structurale ale pielii, mușchilor și oaselor. La nivelul pielii ele sunt responsabile de rezistenţă, fermitate și elasticitate. Colagenul este cea mai abundentă proteină din corp, reprezintă 30% din totalul proteinelor, dar producţia de colagen începe să scadă cu 1% pe an după vârsta de 30 de ani. Elastina are rol structural șn legarea fibrelor de colagen și menţinerea elasticităţii. Ea nu se reînnoiește ușor, nu se regenerează și cantitatea ei scade în timp.
Produsul nostru Colagen Elastin conţine o combinaţie de colagen și elastina din pielea unui pește sălbatic din nordul Franţei, extrase prin hidroliză enzimatică, având o masă moleculară mică și absorbţie mare, deci bio disponibilitate crescută. Unicitatea este această combinaţie de colagen și elastina, aceasta din urmă având un rol structural în susţinerea fibrelor de colagen și conferind pielii rezistenţă și elasticitate.

Psychologies: Care au fost principalele provocări întâmpinate în procesul de dezvoltare a acestui supliment alimentar inovator și cum le-ai depășit?

Rucsandra Hurezeanu: Principalele provocări în crearea acestui produs au fost legate de găsirea ingredientelor active de o calitate înaltă, extrase prin hidroliză enzimatică, ceea ce le conferă o absorbţie rapidă și bio disponibilitate mare. Am ales să fabricăm în Franţa acest produs pentru o garanţie a calităţii ingredientelor și ușurinţa în dezvoltarea produsului, în unul din cele mai mari laboratoare franceze de suplimente alimentare.

Psychologies: În ce mod consideri că inovaţia adusă de acest produs poate influenţa industria de îngrijire a pielii și tendinţele viitoare în ceea ce privește dezvoltarea de produse cosmetice?

Rucsandra Hurezeanu: Noi credem ca pielea trebuie hrănită și din interior. Chiar cu dieta perfectă, e dificil să atingi nevoile nutriţionale ale corpului doar din alimente, iar adulţii pierd ușor masa proteică în lipsa sportului intens și alimentaţiei bogate în proteine.
Pe de altă parte în ziua de azi, alimentele nu mai sunt la fel de hrănitoare ca acum 100 de ani, iar majoritatea alimentelor consumate astăzi sunt procesate, produc stres oxidativ, fenomenul de glicare și, în final, inflamaţie. Practicile moderne de cultivare a plantelor, schimbarea calităţii solului au contribuit și ele la o alimentaţie mai puţin hrănitoare.
Este motivul pentru care un stil de viaţă nesănătos îmbătrânește corpul mult mai repede. Adăugarea Collagen Elastin ne asigură un aport proteic crescut, ne redă fermitatea și elasticitatea pielii.

Psychologies: Cum a fost primită inovaţia în rândul clienţilor și comunităţii profesionale, și ce feedback aţi primit în legătură cu noul supliment?

Rucsandra Hurezeanu: Comunitatea Ivatherm a primit extraordinar de bine acest produs, pe de o parte datorită încrederii pe care am construit-o deja privind calitatea cosmeticelor Ivatherm. Sunt doar câteva săptămâni de la lansare și așteptăm rezultatele utilizatorilor.
E foarte apreciat gustul foarte plăcut, fără zahăr, într-o formă de prezentare simplă și ușor de administrat.
Pliculeţele de pudră se dizolvă rapid în apă și sunt preferate de toţi cei care iau deja multe capsule și tablete. Le poţi lua la birou sau în vacanţă, e un real avantaj perceput corect de consumatori.

Psychologies: Cum îţi imaginezi că va evolua această inovaţie în viitor și cum vezi că va impacta pe termen lung piaţa produselor de îngrijire a pielii?

Rucsandra Hurezeanu: Intuiesc și văd că piaţa suplimentelor alimentare de frumuseţe va crește foarte mult în următorii ani. Oamenii sunt din ce in ce mai familiari cu conceptul de frumuseţe care vine din interior și include un stil de viaţă sănătos, o alimentaţie hrănitoare și suplimente care ajută corpul să rămână tânăr și sănătos cât mai mult timp. Vom lansa și alte suplimente anul acesta, care vor completa alte game cosmetice de îngrijire a pielii.

Psychologies: În lumina lansării acestui supliment inovator, care sunt următorii pași pe care îi planificaţi pentru a menţine și a dezvolta poziţia Ivatherm ca lider în domeniul dermato-cosmeticelor?

Rucsandra Hurezeanu: Dermo-cosmeticele sunt și vor rămâne inima afacerii noastre. Continuăm să cream produse cosmetice noi, pe care abia așteptăm să le punem pe piaţă chiar în această toamnă. Lucrăm cu un an înainte pentru fiecare produs nou, care trece prin multe etape de dezvoltare, analize și studii clinice.
Suntem încântaţi să adăugam acum și suplimentele alimentare de frumuseţe în portofoliul nostru, continuând să fim preocupaţi de inovaţie și eficienţă.

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top