ANUNT PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA
Cine se poate inscrie? Absolventi de psihologie, medicina, asistenta sociala, psihopedagogie si teologie.
Atentie! Persoanele care urmeaza formarea in psihoterapie nu au nevoie de masterat pentru a obtine aviz de libera practica sau pentru trecerea de la gradul de psihoterapeut autonom la specialist.
Informatii suplimentare si inscrieri:
e-mail: [email protected] sau [email protected]
tel. 0730591771
Formarea in psihoterapie integrativa organizata de ACCPI (Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa) este acreditata de catre COPSI (Colegiul Psihologilor din Romania – aviz profesional RF-2-TM-108, aprobat cu PV 10/ 09.12.2011) si de catre EAIP (European Association for Integrative Psychotherapy- Asociatia Europeana de Psihoterapie Integrativa)- reprezentanta Asociatiei Europene de Psihoterapie pentru obtinerea certificatelor europene de psihoterapeut.
La finalul programului de formare se obtine certificarea in vederea obtinerii avizului de libera practica in psihoterapie integrativa si a certificatului european de psihoterapeut.
Formarea in psihoterapie integrativa cuprinde:
- 640 de ore de teorie si aplicatii practice (formare de baza)
- 250 de ore de dezvoltare personala
- 200 de ore de supervizare
La finalul primilor 3 ani de formare se obtine certificarea in vederea obtinerii avizului de libera practica ca psihoterapeut sub supervizare, iar la finalul programului de formare se obtine certificarea in vederea obtinerii avizului de libera practica ca psihoterapeut autonom. Dupa obtinerea gradului de specialist puteti de asemenea urma formarea pentru supervizor si formator in cadrul ACCPI.
Modulele de formare se organizeaza la sfarsit de saptamana (sambata si duminica, sau vineri dupa-amiaza, sambata si duminica).
Formatori ACCPI: Oana Maria Popescu, Silvia Georgiana Gane, Loredana Ileana Drobot, Peter J. Hawkins (Marea Britanie), Maria Gilbert (Marea Britanie), Daniela Hiera (psihologie clinica), Bianca Macavei (psihoterapie cognitiv-comportamentala), Liana Don (psihoterapie pozitiva), Adriana Oachis (psihodrama), Andrei Constantinescu (psihanaliza).