Now Reading
Atenție cu cititorii în stele!

Atenție cu cititorii în stele!

eliza-kazan

Când mergi la pomul lăudat ca să afli informații, este necesar să știi că acea ghicitoare, acel guru, terapeut, preot etc. îți oferă informații de pe nivelul lui de cunoaștere. Acestea nu sunt adevăruri absolute. Fiecare dintre ei se conectează cu ceva și emite ceva.

Multe persoane de acest fel emit opinii/sfaturi bazate pe raționamente proprii.

Alții vorbesc din cărți.

Alții se conectează cu energii.

Unii nici nu știu de ce, dar sunt capabili să facă citiri.

Apoi, fiecare informație canalizată este supusă limbajului. Acel om traduce ceea ce simte, în cuvinte cărora le oferă și o interpretare proprie. Astfel încât, mesajul pe care tu îl aștepți, a fost trecut deja printr-o serie de interpretări, un fel de telefonul fără fir.

Acești oameni, prin puterea cu care tu îi investești, au capacitatea să te condiționeze/programeze. Prin simpla ta poziționare în inferioritate față de acel specialist, te pui la dispoziția lui, energetic. El îți spune ce știe, ce consideră și își vede mai departe de viață. Tu însă, rămâi cu semne de întrebare, cu așteptări, cu emoții și cu dependență față de ce îți spune el.

Intenția cu care mergi la el, nu este una corectă. Tu nu vrei să te capaciteze/consilieze ori să te însoțească într-un proces evolutiv, de orice natură ar fi. Tu vrei să îți dea un adevăr. Și asta se și întâmplă, primești adevărul lui. Inclusiv diagnosticul pus de un medic trebuie chestionat, mai ales când este vorba despre ceva foarte serios.

Un om cu îndoieli poate foarte ușor să plece dintr-un cabinet cu un viitor bine trasat, și nu acela pe care îl vrea. Mintea, atunci când primește o sugestie/o programare, începe să o implementeze. De la un diagnostic pus greșit poate să creeze o boală. De la o astrogramă sau un alt fel de citire omul concluzionează că “ce ți-e scris în frunte ți-e pus” și începe să urmeze, inconștient, acel destin.

Este ușor să mergi la o astfel de instanță înaltă și să o întrebi: eu când mă căsătoresc? Eu când fac bani? Și ce o să îți spună? La jumătatea lui septembrie sau, mai rău, niciodată. Apoi ce vei face? Vei trăi cu programarea respectivă dacă nu ai șansa să întâlnești pe cineva care să te ajute să te eliberezi.

Oare nu ar fi mai ușor să te întrebi:

– De ce nu fac bani?
– De ce nu am o relație?
– Cum ar trebui să fiu dacă vreau să am o relație sau să îmi cresc veniturile?
– Ce schimbări ar trebui să fac la mine?
– Ce efort fac în prezent pentru visul meu?
– Ce fac diferit față de mine oamenii care sunt acolo unde eu vreau să ajung?

Dacă efortul pe care îl faci este doar de a te deplasa la un cititor în stele, poți să îți “citești” și singur viitorul.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top