Now Reading
Fericirea în cuplu stă la îndemâna FEMEII

Fericirea în cuplu stă la îndemâna FEMEII

Avatar photo

După mulți ani de terapie de cuplu, alături de clienții care au decis să vină la cabinet pentru a-și îmbunătăți relația (uneori chiar pentru a o salva), mi-am dat seama că NU asta este calea cea mai sigură pentru a obține rezultatele dorite.

Dacă nu știați, atunci vă spun eu că rar vine de bună voie, la consiliere de cuplu, un bărbat. Poate doar cel înșelat, care vrea să-și recâștige partenera.

De obicei, bărbatul este adus cu de-a sila, ca un fel de ultimatum înainte de divorț.

Și pentru că se simte ca și cum cineva “îl trage de urechi”, orgoliul lui are de suferit. Motiv pentru care vine doar ca să facă act de prezență, nu vrea să lucreze în terapie, chiulește invocând motive puerile, … pentru că are convingerea că totul este OK în cuplu, Ea este cea nemulțumită și tot Ea este de vină.

Ei bine, DA, sunt rezultate excelente când femeia lucrează cu ea la creșterea Încrederii, Stimei și Iubirii de Sine și mai ales la Amplificarea Energiei Feminine.

Poate că titlul acestui articol ți se pare unul exagerat și este posibil să-l interpretezi eronat.

Dacă ești bărbat, poți fi tentat să spui:

“ Ahaa, am știut eu că femeia este de vină când treburile nu merg bine!”

Dacă ești femeie, ai să spui că: “este nedrept ca să pui pe umerii unei femei o asemenea povară” când și așa (în zilele noastre) face atât de multe.

Dragă bărbate, dacă gândești așa, ca în fraza de mai sus, ești pe un drum greșit. Înseamnă că nu știi să prețuiești o femeie și te crezi un prunc, venit pe lume doar pentru plăcere, lipsit de responsabilități, care trece din brațele mamei în brațele partenerei.

De fapt ce am vrut să spun, (și pentru tine dragă femeie), este că femeia vine pe lume cu niște abilități și niște puteri magice, pe care un bărbat nu le are.

Poate că nu îți cunoști aceste puteri, draga mea, poate nu le-ai accesat încă, doar pentru simplul fapt că nu a avut cine să te inițieze și să te facă să le descoperi. Dar în mod sigur le-ai simțit din când în când.

Și pentru că nu ai știut cum să-ți folosești această Putere, ai scos-o la lumină – complet eronat – sub forma de manifestare masculină.

Nici eu nu am știut toate aceste secrete, până când nu am absolvit cursurile Școlii de feminitate și am devenit Trainer în Feminitate.

Dar, hai să începem cu începutul.

Dacă ești femeie și îți dorești să știi mai multe despre rolul tău într-o relație de cuplu, despre crizele care apar într-un cuplu, cauzele lor și ce poți face TU, îți ofer un minicurs gratuit.

Minicursul se numește “Relația de Cuplu Dorită” și îl poți accesa AICI

Dar, fie că ești bărbat, fie că ești femeie, cunoașterea mea profesională (și nu numai) îți pot fi de folos, dacă dorești să aduci mai multă iubire în viața ta. Te aștept!

Cu prietenie,

Magdalena

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top