Now Reading
Când accesoriile intime sunt folosite pentru dezvoltare

Când accesoriile intime sunt folosite pentru dezvoltare

liana-buzea
Planșeul pelvin și calitatea vieţii intime

Mulţi adulţi ajung la un moment dat la diferite blocaje în intimitate. Chit că sunt căsătoriţi sau în relaţie de mulţi ani, se cunosc și (ideal) se susţin unul pe celălalt.

În unele cazuri, blocajele ţin pur și simplu de corp.

Fie de la probleme de sănătate, fie de la câștig în greutate, fie de la schimbări hormonale. În mod sigur, ele merită duse la medic și adresate ca atare. Alături de aceste probleme, de foarte multe ori vine la pachet și abstinenţa sexuală. Pentru cel sau cea cu problemele e poate de așteptat, dar pentru celălalt poate fi frustrantă.
O soluţie temporară, pentru ambii parteneri, pot fi accesoriile intime. Aceasta se discută atât cu medicul ginecolog sau urolog, cât și cu cineva care cunoaște accesoriile și folosirea lor corectă.
Accesoriile merită folosite corect. Este foarte important acest detaliu. Începând cu materialul ales, igiena adecvată a accesoriului, până la timpul, frecventa și modul de folosire a acestora.
Folosirea temporară și corectă a accesoriilor înseamnă în primul rând un consum de energie mai scăzut dar și un disconfort redus pentru persoana cu provocările de sănătate.

Citește continuarea articolului în ediția dubla iunie – iulie  2024 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top