Now Reading
Conferința “Conectat”: importanța conectării în educație

Conferința “Conectat”: importanța conectării în educație

Revista Psychologies

CONFERINȚA “CONECTAT” ÎȘI PROPUNE SĂ OFERE PROFESORILOR SOLUȚII PRACTICE PENTRU ACTIVITATEA DE LA CLASĂ ȘI RELAȚIA CU PĂRINȚII

Pentru că se vorbește mult în ultima vreme despre educație, reformă, politici inovative,  abordare transdisciplinară și multe altele, echipa Liceului Româno-Finlandez a decis să condenseze și să ofere mai departe profesorilor de la toate nivelurile de învățământ, experiența și cunoștințele acumulate în 15 ani de activitate.

Conferința “Conectat”, dedicată profesioniștilor în educație, va avea loc pe data de 29 martie, în intervalul orar 8.00-18.00, la Liceul Româno-Finlandez (str. Răsăritului, nr.59, sector 6, București).

Evenimentul își propune să adune profesori de la toate nivelurile de învățământ, pentru a discuta și împărtăși idei și practici inovative în educație.

Tema principală a evenimentului este importanța conectării în educație și impactul pe care interacțiunile eficiente și colaborarea între profesori, elevi și părinți îl pot avea asupra procesului  de învățare al elevilor:

  • Conectat cu sine (autocunoaștere și inteligență emoțională)
  • Conectat cu ceilalți (colegi, profesori, părinți)
  • Conectat la informație prin învățare și colaborare (cunoaștere prin experiențe de învățare)
Evenimentul va fi structurat în 3 părți: 2 sesiuni plenare inspirate de experți în educație și 8 workshopuri dedicate

Evenimentul va fi structurat în 3 părți: 2 sesiuni plenare inspirate de experți în educație și 8 workshopuri dedicate, care vor acoperi o gamă variată de subiecte, precum și descoperirea de resurse educaționale practice și crearea unei oportunități de împărtășire a experienței cu alți profesori din diferite domenii.

Printre speakerii conferinței se numără Alina-Cristiana Dumitrache, director și fondator al Liceului Româno-Finlandez, Ben Davis, directorul Colina Learning Center, avocați specializați în educație și reprezentanți ISMB.

“Dacă și tu mai crezi că se poate bine sau mai bine în educația din România, mai ales că ne vom referi la relațiile din școală, nu doar la procedurile acesteia, înseamnă că n-ai voie să ratezi acest eveniment. Fă echipă cu alți oameni din școala ta, ca să fie și un context de creare și explorare de relații!” a lansat Alina-Cristiana Dumitrache, directorul Liceului Româno-Finlandez, un apel către profesori.

Înscrierile pentru eveniment se pot face deja aici, iar până pe 28 februarie puteți beneficia de reducere early-bird.

Parteneri: HAMA România, Editura DPH, Sweeteria

Parteneri media: Revista Psychologies

 

Despre Liceul Româno-Finlandez

Liceul Româno-Finlandez este prima școală care a implementat principiile învățământului finlandez în România.

Proiectul a început în anul 2010 și urmărește să aducă plusvaloare educației din România prin adaptarea metodelor și a ideologiei educației finlandeze, care, în momentul de față, este sistemul cel mai performant din mediul educațional european.

Viziunea noastră este să creăm un reper educațional pozitiv și inovativ în România. Păstrând curriculumul românesc, dorim să optimizăm rezultatele elevilor noștri prin abordare individualizată, centrată pe elev și să punem în valoare potențialul creativ al fiecărui copil în parte.

Începând cu nivelul preșcolar și până la cel liceal, ne dorim să le oferim elevilor noștri un mediu în care ei să se dezvolte armonios, să-și descopere calitățile și talentele, să-și creeze propriul traseu de învățare și să devină astfel performanți în societatea viitorului.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top