Now Reading
Cursuri de engleză de vară la Flying Colours

Cursuri de engleză de vară la Flying Colours

Revista Psychologies

Cursuri de engleză de vară la Flying Colours: Module de engleză si crafting în sală si grădină

Vara aceasta, Flying Colours, partenerii noștri de încredere, oferă cursuri de engleză de vară care vor transforma vacanța copiilor și adolescenților într-o experiență altfel.

Ce le face altfel? Sunt atât în aer liber, în grădina lor urbană, cât și în sala sau online, sunt organizate în module săptămânale, cursurile fiind zilnice (în intervalul 09:00 – 13:30) și au subiecte care sunt atractive pentru copii, testate deja în timp.

Indiferent dacă sunt pasionați de muzică, supereroi, animăluțe, mituri sau știință, copiii de toate vârstele vor găsi un curs în care engleza devine un mijloc prin care pot afla mai multe despre domeniul care-i pasionează. Într-un mod distractiv și interactiv, garantat.

Cursuri Online

The 9 Lives of a Successful Cat

Acest curs, ce a avut mare success în anii anteriori, este creat de către o mare iubitoare de pisicuțe, care a citit tot ce se poate citi despre viața, personalitatea și aventurile lor prin povești și a construit astfel o multime de activități interactive pentru copii. Ce putem învăța despre viața bună de la cei mai adorabili prieteni ai noștri, pisicile? Vom afla despre valorile vieții de pisică și vom afla cum le putem aplica și noi în viața pentru a trăi din plin.

World Music for Teens

  • Pentru adolescenți între 12 și 16 ani: Curs online

Acest curs este perfect pentru tinerii pasionați de muzică, oferindu-le oportunitatea de a descoperi diferite genuri muzicale din întreaga lume. Engleza prin cântece, texte și discuții interactive, descoperind ritmuri și culturi noi care să le deschidă orizonturile.

Vor explora instrumente specifice diverselor culturi, legătura dintre muzica și istoria civilizațiilor, de ce e important să cunoaștem de unde provin anumite genuri muzicale (blues, hip hop etc), experimentăm emoții prin diverse sunete și vorbim în engleză despre artiștii noștri preferați.

Cursuri în Sală: Engleză, Crafting și Timp petrecut în Grădină

Flying Colours este în zona Piața Romană, într-un sediu superb, luminos și cu o grădină urbană minunată. Pentru cei din București recomandăm aceste cursuri, care sunt un mix ideal între timp petrecut în sală și în aer liber, combinând activitățile de engleză cu cele de crafting.

Programul Zilnic:

  • 2 ore de engleză: Cursuri interactive care încurajează comunicarea naturală a limbii engleze, pe teme date.
  • 2 ore de crafting: Activități relaxante care stimulează creativitatea și abilitățile practice.
  • Pauze în grădină: Timp petrecut la soare și aer curat, asigurând o balanță perfectă între învățare și recreere. Copiii vor avea parte de momente de relaxare și joacă în gradina.

 Let’s Explore the World! (6-8 ani)  Detalii

Cei mici vor pleca cu entuziasm într-o calătorie imaginară din care se vor întoarce mai informați și mai curioși. Cum? Ei bine, vor dezbate ce să punem în bagaj, vor exersa cum să comandăm la restaurant, vor descoperi locurile din diverse orașe și cum să se descurce într-un loc necunoscut, vor discuta despre haine și artă, îmbogățindu-și vocabularul și fluența. La final, vor reflecta asupra călătoriei și vor trage concluzia inevitabilă: lumea merită explorată din plin, și ce nu trebuie să ne lipsească niciodată într-o călătorie sunt prietenii.

Animal Adventures (6-8 ani) Detalii

Povești pentru cei mici despre cele 7 continente și cele mai populare animale ce trăiesc în fiecare. Vor învăța cum se numesc puii acestora, se vor concentra asupra adaptării anumitor animale pentru a supraviețui în mediul înconjurător, dar și cum schimbarea anotimpurilor vine cu câte o nouă aventură pentru vietățile pe care le îndrăgim, iar la final cursanții se vor distra cu diferite quiz-uri, jocuri și crafturi, ajutându-se de informațiile acumulate de-a lungul întregii aventuri de vară.

Superheroes (8-11 ani) Detalii

Bineînțeles că supereroii sunt prezenți peste tot dacă privim cu atenție în jurul nostru, însă mulți dintre noi, atunci când aud acest cuvânt, se gândesc la copilărie și la momentele când ne costumam și ne pregăteam să salvam lumea, exact cum vedeam că o fac și super eroii preferați din benzile desenate.

De aceea, cursul acesta vine cu o provocare pentru toți fanii poveștilor și benzilor desenate cu supereroi ce doresc să își fructifice această pasiune. Pentru început cursanții își vor testa cunoștințele, apoi vor vorbi despre accesoriile, puterile și adversarii acestora, iar apoi se vor concentra  pe activități în care își vor lăsa imaginația să lucreze și să transpună în realitate supereroii ce se ascund în fiecare dintre noi.

Myths & Legends (8-11 ani)  Detalii

O călătorie în timp, descoperind povești și legende faimoase sau mai puțin cunoscute, inspirate de evenimente și personalități reale. Vor explora rolul miturilor în istoria omenirii și cum acestea au rezistat timpului, întâlnind eroi din marile epopei ale lumii antice – de la Mesopotamia la Olimp, Creta, Egipt, Maya și Azteci. De asemenea, copiii vor explora misterele castelelor medievale și vor învăța cum să cucerească o cetate, savurând povești cu prinți, prințese și cavaleri și, în final, vor scrie împreună propria lor legendă.

Space Explorers (7-9 ani)  Detalii

Infinitul sistem solar și spatiul cosmic! În cadrul cursului de vară Flying Colours vor merge într-o călătorie captivantă prin univers. În fiecare zi se va aborda  câte un aspect al explorării spațiale, de la planetele din sistemul solar și navetele spațiale, la cele mai îndepărtate galaxii. Joaca și distractie împreună în marea aventură spațială.

Just Science (9-12 ani)  Detalii

Ce se întâmplă atunci când pui un magnet în apă? Oare își mai exercită forța? Dar cum poate o singură foaie de hârtie să creeze muzica? Putem folosi vântul pentru joacă? Răspunsurile acestor întrebări, și nu numai, își vor afla răspunsul în decursul a 5 zile în care cei mici devin mici oameni de știință și analizează, experimentează și dobândesc noi cunoștințe despre lumea din jurul nostru.

Around the World in 5 Days (9-12 ani)  Detalii

O călătorie într-un balon cu aer cald, într-o aventură care va dura 5 zile în jurul lumii. Vor explora toate continentele lumii și vor descoperi noi culturi, secrete, mâncăruri și multe altele. Vor învăța noi cuvinte și expresii pe care să le folosim atunci când călătorim, vor spune povești, își vor testa cunostințele geografice și se vor distra în timp ce explorează lumea alături de prieteni. Bagajul este gata? Ați pus tot? Perfect, sunteți pregătiți!

De ce să Alegi Flying Colours?

Flying Colours creează  un mediu firesc, educativ și interactiv, unde cursanții (copii și adolescenți) învață engleza printr-o comunicare naturală, doar în engleză.

Cursurile de vară sunt concepute astfel încât engleza este văzută ca un mediu, un mijloc prin care copiii explorează subiectele lor de interes într-un mod care face cunoașterea relaxantă.

Grupele sunt deja în formare, așa că rezervă-ți locul la cursurile engleză de vară Flying Colours pentru o experiență în care engleza este asociată cu relaxarea, cunoașterea, aer liber, crafting și prieteni!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top