Now Reading
Ştiai că puterea personală se regăsește în harta natală?

Ştiai că puterea personală se regăsește în harta natală?

Andreea Meghes

Se întâmplă uneori să fim prinși de viață cu garda jos și să simțim că nu avem nicio putere asupra evenimentelor din jurul nostru. Poate te-ai intâlnit și tu cu astfel de situații în care parcă totul îți scapă printre degete și oricât de mult încerci să controlezi ce se întâmplă, viața pare a avea o cu totul altă agendă pentru tine. Sentimentul principal este cel al neputinței care vine la pachet cu o slăbire sau chiar lipsă acută a puterii personale.

Şi dacă ți-aș spune că lucrurile pot sta diferit?

Este o certitudine că nu putem controla ceva ce este în exteriorul nostru și tocmai din această cauză apare de multe ori frustrarea. Aceasta emoție de vibrație joasă ne consumă într-un ritm rapid încrederea în sine și în viață, ne golește rezervorul de resurse interioare fără a duce la vreun rezultat pozitiv. Prin urmare, primul pas pe care îl ai de făcut este să conștientizezi faptul că nu totul poate fi controlat de către tine și că dacă persiști în acest tipar de gândire nu faci altceva decât să te autosabotezi. Odată ce ai identificat cu claritate ce este în afara razei tale de putere, vei simți cum presiunea pe care o pui pe umerii tăi scade destul de rapid, iar acesta reprezintă primul pas pentru a-ți recupera forța ta interioară, atât de necesară pentru a face față schimbării inerente.

Această primă etapă este foarte utilă pentru că ea reprezintă o formă de eliberare, și doar din acest punct încolo se poate vorbi cu adevărat despre regăsirea și activarea pe deplin a puterii personale.

Astrologia ne poate spune cu exactitate  unde se află acest rezervor inepuizabil al nostru

Astrologia ne este de mare ajutor și în acest sens, deoarece ne poate spune cu exactitate, fără a mai bâjbâi prin întuneric și pe căi ocolitoare care ne consumă timp și resurse, unde se află acest rezervor inepuizabil al nostru. Partea frumoasă este că nu îl pierdem de fapt niciodată, deoarece el se găsește în interiorul nostru, trebuie doar să găsim calea de a-l accesa și de a avea grijă de el.

Harta natală sau astrograma conține toate informațiile care formează Universul unei ființe, în acest document prețios avem înscrisă povestea noastră personală și tot cu ajutorul acestor simblouri ale hărții se pot obține informații foarte precise, precum calea directă de acces către puterea personală.

De-a lungul timpului am analizat hărți în care acest punct special se afla în zona care guvernează relațiile personale, ceea ce însemna de exemplu că persoana respectivă era extrem de sensibilă la toate conexiunile interumane și în special la cele de natură sentimentală. În astfel de situații, relația cu partenerul de viață se transformă într-un loc strategic pentru forța interioară și prin urmare este esențial ca persoana să își analizeze cu mare atenție relația în care se află, pentru că aceasta poate să fie o adevărată comoară pe care în timp să ajungă să o rentabilizeze sau, dimpotrivă, se poate dovedi un adevărat “călcâi al lui Achile“ generator de pierderi periodice ale acestei resurse interioare.

Cât de precisă poate să fie o analiză astrologică pe o tematică specifică

Au fost situații în care sediul puterii personale se găsea în astrograma unei persoane în acea parte a hărții care reprezintă principiile și filosofia de viață și tot ce ține de conectarea cu locuri îndepărtate și persoane străine. Specific pentru aceste cazuri, dacă persoana simte că forța sa personală este slăbită, atunci remediul constă în a-și evalua cu onestitate atât setul de valori și de principii care îi guvernează viața, cât și nivelul de dechidere față de noi orizonturi ale cunoașterii sau chiar față de noi destinații în afara țării. În momentul în care persoana în cauză decide să aducă îmbunătățiri pe aceste teme, în mod miraculos începe să se umple și rezervorul interior al acestei resurse.

Iar dacă harta natală indică faptul că sediul puterii personale se află în sectorul creativității și al expresiei de sine, atunci este importantă evaluarea acestor teme din viața persoanei și eliminarea tuturor blocajelor aferente pentru ca persoana să se poată reconecta cu capacitatea ei interioară.

Am dat aceste exemple pentru a te ajuta să îți faci o idee despre cât de precisă poate să fie o analiză astrologică pe o tematică specifică.

Lecțiile pe care le avem de învățat

Desigur, în timpul unei consultații astrologice se iau în considerare mult mai multe aspecte ce țin de acest loc specific din hartă și din acest motiv o astfel de interpretare este extrem de personalizată. Astfel, pornind de la această temă se poate merge mai în profunzime cu analiza astrologică și se studiază și alte locuri sensibile pe care cu toții le avem înscrise în astrogramă, precum lecțiile pe care le avem de învățat, acele domenii în care vom primi provocări și cel mai probabil vom simți că ni se testează răbdarea și perseverența sau sectoarele în care Universul va veni cu experiențe de viață menite să ne scoată din zona de confort în scopul evoluției noastre.

Acestea sunt aspecte conectate cu puterea noastră personală și este recomandat ca în cazul unei consultații ce are acest subiect, să fie verificate și aceste puncte adiacente pentru ca la final să ai imaginea de ansamblu.

În egală măsură, este indicat ca orice demers pe care îl faci să fie aliniat cu vibrația curentă a cerului, de aceea te invit să arunci o privire și pe ce are de oferit marele benefic Jupiter în acest an.

Sper că aceste rânduri te ajută să vezi totul într-o manieră diferită, care te împuternicește și te motivează să afli ce ai de făcut mai departe pentru a putea să ai acces la puterea ta personală în mod plenar.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top