Now Reading
Călătorul astral și autorul MARC AUBURN – vine în România în octombrie la invitația Editurii Solisis

Călătorul astral și autorul MARC AUBURN – vine în România în octombrie la invitația Editurii Solisis

Avatar photo

Prin călătoriile astrale conștiința poate părăsi temporar corpul fizic și călători în alte dimensiuni astrale sau planuri de existență. Marc este autor, conferențiar și trainner în călătorii astrale, cunoscut la nivel internațional.

Marc a făcut peste 10.000 de călătorii astrale, așa cum ne povestește în cartea sa, 0,001% Experiența Realității. A vizitat regiunile astrale franceze, India, China, Europa, America de Nord, America de Sud, polii, Rusia, Australia, Orientul Mijlociu, Oceanul Atlantic, Oceanul Pacific, Africa. Dar aceasta nu este tot, Marc a plonjat de la aproximativ 5 000 de metri adâncime în scoarța terestră până la aproximativ 300 km în spațiu. În afara planetei Pământ a vizitat galaxia locală, alte câteva planete și  spațiul intergalactic. Numeroase călătorii au fost făcute în lumi fizice apropiate de a noastră. Conform mărturisirilor sale, a călătorit de la câteva mii de ani (în trecut) până la câteva secole în viitor.

O carte pe care nu o poți lăsa din mână, surprinzătoare și scrisă într-un stil extrem de direct si simplu care relatează experiențe extra-ordinare ale autorului și înțelegerea lui asupra lumii astrale prin experimentare directă.

Fost director executiv și manager al unei întreprinderi mici, Marc Auburn s-a format în metodele PSI în cadrul Institutului Monroe și IAC. Experimentator pragmatic, a întreprins cercetări pe cont propriu, încă de la o vârstă fragedă. Înzestrat cu abilitatea de a-și părăsi conștient corpul de la vârsta de 4 ani și cea a clarviziunii, își amintește un număr mare de vieți anterioare. De timpuriu, constată că planeta are Vizitatori, și realizează că este administrată de cei pe care îi numește Administratori. Ulterior, întâlnește mulți oameni, din întreaga lume, pentru care Revelația a avut deja loc. Cartea lui Marc este disponibilă pe site-ul Editurii Solisis, solisis.org.

Descoperă-l pe Marc Aubern aici:

“Fără tranziție, fără previz, nu mai sunt întins pe un pat. Nu mai am un corp, nici fizic, nici energetic, nici de lumină. Nu mai am memorie, nu mai am identitate(…). Nu mai există eu, nu mai există mine, nu mai există ego, nu mai există personalitate, dar mă aflu undeva, intr-o lume cu totul nouă. Peste tot, în toate direcțiile, sunt sfere care plutesc în număr nelimitat. Par a fi făcute din cristal pur și, fără îndoială, eu sunt una dintre ele(…). Pe măsură ce conștiița se extinde, se manifestă imensa simfonie a acestui loc, iar conștiința poate contempla fracțiuni infinite ca ea. Muzica sferelor…” 0.001% Experiența Realității, Marc Auburn, Editura Solisis

Cu toții facem călătorii astrale

Toți oamenii au capacitatea de a face călătorii astrale în timpul somnului, însă nu toată lumea este conștientă de aceste experiențe. În timpul somnului, corpul fizic intră într-o stare de odihnă profundă, iar spiritul sau sufletul poate explora alte dimensiuni ale existenței. Totuși, nu toți oamenii își amintesc sau percep aceste experiențe. Pentru unii, călătoriile astrale rămân la un nivel subconștient sau subtil, fără să lase urme în memoria conștientă. Alții pot avea vise lucide sau amintiri vagi care sunt, de fapt, reflecții ale acestor călătorii.

Cei care devin conștienți de aceste călătorii astrale pot folosi această abilitate pentru a evolua spiritual, a găsi răspunsuri la întrebări profunde sau pentru a experimenta o legătură mai puternică cu universul și cu energia divină. Călătoriile astrale pot fi, astfel, considerate un dar și o oportunitate de creștere spirituală, deschizând ușa către o înțelegere mai profundă a propriei existențe și a lumii din jur.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea despre Marc Auburn si călătoriile astrale, te anunțăm ca Marc va fi prezent la Festivalul Editurii Solisis, pe 11 octombrie, la sala Dalles, unde va vorbi despre această temă iar pe 13 octombrie, Marc va susține un atelier intens de o zi în București, despre Fundamentele ieșirii din corp.

Toate informațiile sunt disponibile pe solisis.org, secțiunea Evenimente.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top