Now Reading
Despre sprijinul și protecția din dimensiunile nevăzute

Despre sprijinul și protecția din dimensiunile nevăzute

Avatar photo

De mici copii am fost învățați că există un înger protector care ne veghează încă din momentul nașterii noastre. Se spune că suntem îndrumați și ghidați în timpul vieții și de alte entități și forțe invizibile. Mulți pictori au înfățisat în operele lor aceste entiăți.

În tradiția creștină, îngerii păzitori sunt desemnați de Dumnezeu să vegheze asupra fiecărei persoane. Aceștia ajută la protejarea sufletului și la îndrumarea persoanei spre decizii bune și o viață morală. Îngerii păzitori sunt considerați ființe pure, lipsite de ego, care acționează doar în conformitate cu voința divină. Ei ajută persoana să evite pericolele, să depășească încercările spirituale și să își îndeplinească destinul.

Ghizii astrali sunt entități spirituale care, conform tradițiilor ezoterice, asistă o persoană în dezvoltarea sa spirituală și în evoluția sufletului. Aceștia sunt văzuți ca fiind mai conectați cu planurile astrale și sunt frecvent menționați în spiritualitate și șamanism. Ei ghidează oamenii prin meditații, vise sau experiențe spirituale pentru a-i ajuta să-și înțeleagă viața, să depășească provocările și să își atingă potențialul spiritual.( vezi cartea 0,001% – Experiența realității, Marc Auburn, editura Solisis)

Nu suntem niciodată singuri

În multe culturi tradiționale, strămoșii decedați joacă un rol important în viața celor rămași. Ei sunt văzuți ca protectori ai familiei sau ai clanului, oferind sprijin și îndrumare celor în viață. Aceasta este o credință comună în culturile africane, asiatice și latino-americane.

Spiritele naturii sunt entități care locuiesc în păduri, râuri, munți și alte elemente ale naturii. Ele sunt văzute ca fiind protectoare ale ecosistemelor și uneori pot oferi ajutor oamenilor care le respectă și care trăiesc în armonie cu natura. (vezi cartea “Portalul Elfilor – Amintiri din altă lume”, Marie Johanne Croteau-Meurois, Editura Solisis)

În anumite practici spirituale, există conceptul de ființe divine sau semi-divine care veghează asupra vieții umane și a echilibrului universal. Aceste entități nu sunt întotdeauna percepute ca îngeri sau ghizi, ci ca manifestări ale forței divine universale.

Comunicăm prin vise, intuiție și presimțiri

Mulți oameni au avut experiențe personale în care au simțit prezența acestor entități. Aceste experiențe pot varia de la o simplă intuiție sau presimțire, la vise intense sau chiar apariții fizice sau spirituale. Există credința că îngerii păzitori sau ghizii astrali ne ajută prin intuiții sau presimțiri, oferind sfaturi subtile în momentele critice. Deasemenea, în vise sau stări de meditație profundă, putem experimenta  comunicare directă cu ghizii sau îngerii. Cine nu a avut parte de coincidențe neobișnuite sau sincronicitățile ca semne din partea ghizilor spirituali sau a îngerilor păzitori?

Cum să te conectezi cu îngerii sau ghizii tăi spirituali?

Există mai multe practici care pot ajuta la dezvoltarea unei legături mai puternice:

În religii ca creștinismul sau islamul, rugăciunea este una dintre cele mai directe metode de a cere ajutorul îngerilor păzitori.

În spiritualitatea, meditația este o tehnică folosită pentru a intra în contact cu ghizii astrali sau alte entități spirituale.

În tradițiile șamanice exisță anumite ritualuri și ceremonii care sunt menite să invoce spiritele naturii sau strămoșii pentru ajutor sau ghidare.

Îngerii păzitori și ghizii astrali sunt văzuți ca ajutoare ale sufletului în călătoria sa prin viață, oferind sprijin și protecție din dimensiuni nevăzute.

Dacă ți-am trezit curiozitatea și vrei să afli mai multe informații de la un călător astral experimentat, care face călătorii înafara corpului încă de la vârsta de patru ani și care a luat contact cu entități din lumea nevăzută, vino să îl întâlnești în premieră în România, pe Marc Auburn, la Festivalul Editurii Solisis, pe 11-12 Octombrie, de la Sala Dalles.

 

Marc Auburn este autor, instructor și blogger de renume internațional, iar cele peste 10.000 de ieșiri din corp i-au facilitat nu doar cunoașterea, ci și identificarea unor căi care să îl aducă în prim-plan. Aceste relatări sunt ca o cheie de control pentru cei care deja au avut experiențe extracorporale, dar și ca un îndrumar metodologic pentru cei care și le doresc, iar practica îndelugată a vorbitorului asigură validitatea experiențelor. Marc vorbește despre lumi superioare, vieți trecute, abilități paranormale și alte subiecte la fel de savuroase. În 2024, a apărut la Editura Solisis bestsellerul său în Franța, “0,001% – Experiența realității”, o carte care cuprinde zeci de experiențe înafara corpului, întâlniri neașteptate și relatări despre evenimente supranormale.

Experiențele extracorporale au constituit o zonă de fascinație pentru mulți dintre noi. Călătoria astrală și în general percepția unei realități aflate dincolo de pragul simțurilor obișnuite reprezintă zona de interes a autorului.

Bilete earlybird și detalii despre structura evenimentului sunt disponibile pe solisis.org, secțiunea Evenimente.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top