Practici de activare a Arhetipurilor Feminine
Ți-a trezit insight-uri seria de articole despre arhetipurile feminine? Dacă da, acum e momentul pentru a începe să lucrezi cu activarea arhetipurilor din umbra ta, cele care nu se manifestă spontan prin tine.
Te incităm printr-o serie de întrebări de reflecție și printr-o serie de practici care să susțină conectarea ta cu aceste aspecte lăuntrice. De asemenea, te invităm să găsești în viața ta femei care manifestă natural arhetipul vizat și să le observi.
Citește poveștile zeițelor corespunzătoare și lasă-te inspirată de miturile și legendele străbune.
ARHETIPUL IUBITOAREI
Zeițele care întruchipează Arhetipul Iubitoarei sunt: Afrodita, Flora, Amaterasu, Uzume, Freya, Yemaya, Eostre, Saraswati, Maria Magdalena, Ishtar/ Inanna
Întrebări pe care să ți le pui și la care să-ți dai răspunsuri pentru Conectarea cu Iubitoarea:
- Ce te animă și te vitalizează?
- Ce îți produce bucurie și entuziasm?
- Cum îți poți dezvolta senzitivitatea și senzualitatea?
- Ce te poate ajuta să acționezi spontan, din inimă, în acord cu ceea ce simți profund în tine?
- Ce te face sa râzi și să simți că guști viața din plin?
Citește articolul integral în ediția de mai a revistei Psychologies sau abonează-te și primește lunar cadourile pregătite.
Cristina Eremia este abolventa Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti. Şi-a început formarea în terapie încă din primul an de facultate în cadrul atelierelor de dezvoltare personală organizate de membrii Societăţii de Psihoterapie Experienţială Română (SPER) pentru studenţii Universităţii Bucureşti. A continuat parcursul formativ cu module de Psihoterapie Socio-Somato-Analitică şi Terapie reichiană, a făcut o formare de 5 ani în Gestalt Terapie, 4 ani Programare Neuro Lingvistică (NLP), 2 ani terapie de cuplu şi art terapie Phronetik. Are un stil eclectic, provenind din diversitatea formărilor şi o manieră de lucru psiho-dinamică. Rezultatele şedinţelor de terapie sunt: gestionarea anxietăţii, stresului, atacurilor de panică; soluţionarea depresiei şi condiţiei de „burn out”; ieşirea din crizele existenţiale şi tipare de viaţă repetitive; autocunoaștere si individuare; rezolvarea unor conflicte interne şi externe; optimizarea relaţiilor familiale sau sociale; reducerea unor simptome fizice; depăşirea unor traume emoţionale; descoperirea şi schimbarea scenariilor de viaţă automate; rezolvarea unor conflicte şi răni din copilărie; obţinerea unei stări fizice şi psihice pozitive; creşterea stimei de sine, valorii personale, încrederii în sine şi asertivităţii; realizarea echilibrului şi congruenţei între sinele autentic, imaginea de sine şi percepţia altora. Mai multe detalii: https://www.psychologies.ro/terapii/o-zi-din-viata-unui-terapeut-cu-cristina-eremia-2174737