Now Reading
Inima ta „ține minte”

Inima ta „ține minte”

dana-burghel

Continuăm astăzi cu următorul pas din Tehnica Respirației Concentrării în Inimă™ (Heart-Focused Breathing™), însă, până atunci, am spus că revin cu alte dezvăluiri legate de cât de minunată este inima noastră!

Inima înmagazinează în câmpul ei electromagnetic amintiri și dorințe.

Iar una dintre dovezile în acest sens este transplantul de inimă. Cei care au beneficiat de aceste transplaturi au făcut dezvăluiri legate de schimbarea preferințelor culinare, muzicale și chiar legate de carieră sau petrecerea timpului liber.

Claire Sylvia avea un pic peste 70 de ani când a fost nevoită să facă transplant de inimă și de plămâni. Donatorul a fost un baiat de 18 ani care a murit într-un accident de motocicletă. Imediat după transplant, Claire a început să poftească la bere și fast food – mai ales chicken nuggets – deși înainte nu ar fi fost acestea deloc printre preferințele ei. Părinții donatorului i-au confirmat că băiatul consuma foarte des astfel de mâncăruri. 

Pentru cine dorește mai multe informații, există cartea ‘A change of heart’, de Claire Sylvia. Și iată ce spune Deepak Chopra despre ea: „Aceasta este o poveste care trebuie spusă și auzită… un exemplu fascinant al modului în care memoria celulară poate supraviețui morții fizice”.

Un alt exemplu este al unei fetițe de 8 ani care a primit inima unei fete de 10 ani. Destul de repede după transplant, a început să aibă coșmaruri legate de un bărbat care încerca să o omoare. Terapeutul a considerat că aceste coșmaruri pot fi amintiri și chiar așa a fost. Copila de 10 ani fusese omorâtă și, pentru că fetița a putut descrie în amănunt cum arată criminalul, acesta a fost prins și condamnat. 

Se pare că energia inimii ‘se transplantează’ odată cu transplantul fizic de inimă

Se pare că energia inimii ‘se transplantează’ odată cu transplantul fizic de inimă, pentru că mulți dintre pacienți au simțit schimbări majore în viața lor. Inima influențează tot în corpul nostru: procesele emoționale, funcțiile cognitive: atenția, percepția, memoria și, chiar și capacitatea noastră de a rezolva provocările de zi cu zi. Pentru că este atât de importantă este necesar să avem grija de ea atât fizic, dar și emoțional și… spiritual

Așa că, astăzi continuăm cu urmatorul pas din Tehnica Respirației Concentrării în Inimă™ (Heart-Focused Breathing™) 

Pasul 1:

Concentrează-ți atenția în zona inimii.

Pasul 2:

Imaginează-ți că respirația curge în și din zona inimii sau a pieptului, respirând puțin mai încet și mai adânc decât de obicei.

Sugestie: Inspiră numărând până la 5, expiră numărând până la 5 (sau orice ritm este confortabil).

Pasul 3:

Activează și susține un sentiment regenerator, cum ar fi aprecierea, recunoștința sau compasiunea.

După ce ai citit pașii, oprește-te pentru un moment și experimentează cu adevărat timp de un minut întreg sau chiar mai mult.

Respirația centrată pe inimă este o tehnică în mișcare, ceea ce înseamnă că nu trebuie să te oprești din ceea ce faci și să închizi ochii pentru a o face. Exersează și cu ochii deschiși! De asemenea, experimentează respirația centrată pe inimă în momente diferite ale zilei sau când altcineva vorbește și vezi ce observi schimbat la tine.

Până data viitoare, ZÂMBEȘTE DIN INIMĂ!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top