Now Reading
13 august_130 Km_31 ron: Mihai Badea înoată pentru bine

13 august_130 Km_31 ron: Mihai Badea înoată pentru bine

Revista Psychologies

Ora 11 am la București. Deasupra Lacului Powell, care desparte statele americane Utah și Arizona, se lasă seara.

Va fi a doua noapte de înot continuu pentru Mihai Badea, românul care a pornit în cel mai îndrăzneț maraton solitar de înot.

Deja Mihai a înotat mai mult de o zi și o noapte fără oprire, urmează încă o noapte și încă o zi. În total 130 km de-a lungul Lake Powell, performanță pe care numai o singură ființă omenească a mai realizat-o până acum.

Sport extrem? Mai degrabă o extremă capacitate de inimii de a dărui și a se dărui, pentru că Mihai înoată pentru Casa dintre brazi CID, pentru generații. Fundația pregătește acum copiilor cu dizabilități și familiilor lor defavorizate cel mai frumos și mirabil lucru: o casă de vacanță construită special pentru ei.

Sport extrem este să traversezi Lake Powell, dar la fel de sport extrem este și pentru un copil în cărucior și fără posibilități materiale să ajungă fie și la școală, darămite la munte în vacanță.

Copiii sunt acum cu ochii și cu gândul la Mihai, iar gândurile lor adaugă un coeficient unic de portanță, care-l va purta mai departe. Iar ca toate acestea să nu fie în zadar, cel mai important ești tu!

Cumpără-ți bilet la recordul pregătit de Mihai, recordul oamenilor buni, și vei primi dovada curajului tău de a crede în bine și de a face binele.

Mulțumim! Vă iubim!

Fiecare sms trimis la 8844 cu textul ZILE a transformat 2 euro în viață.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top