Now Reading
Brandul Laura Hîncu – Silk & Cashmere aniversează 14 ani în România

Brandul Laura Hîncu – Silk & Cashmere aniversează 14 ani în România

Revista Psychologies

Silk Garden Party, evenimentul anual organizat de designerul Laura Hîncu pentru comunitatea iubitorilor de mătase și cașmir din România, a avut loc în 1 august într-o locație nouă, la Unda – Open Possibilities, marcând 14 ani de la lansarea brandului Laura Hîncu – Silk & Cashmere.

                     Unda – Open Possibilities

Evenimentul a reunit clienți fideli brandului, parteneri și prieteni, cât și personalități publice din televiziune și din mediul online, precum Corina Caragea, Albertina Ionescu, Amalia Enache, Diana Bart, Teodora Tompea, Lavinia Petrea, Andreea Brașovean, Iulia Ionescu, Simona Țăranu, Alexandra Ungureanu, Lorena Buhnici sau Carmen Negoiță, care au ales să poarte cele mai recente creații ale designerului. 

Tema acestei ediției a fost Posibilități multiple de a te bucura de mătase și confort, indiferent de sezon, tradusă prin versatilitatea pieselor și a categoriilor de produse  pe care Laura Hîncu – Silk & Cashmere le creează. Colecția premium, 24K Gold-dipped, cu piese statement pentru ocazii speciale, colecția de home design – cu  lenjeriile de pat, kimonouri, pijamalele și măștile de dormit din mătase, colecția de travel – cu eșarfe și kituri complete  de călătorii, cât și colecția office, adaptată nevoilor femeii moderne.

Fiecare piesă este atent croită, din texturi de mătase mate și lucioase,, precum mikado, duchesse și satin, păstrând estetica simplității, care definește creațiile designerului.

În același timp, pe iubitorii de mătase și cașmir îi așteaptă o nouă experiență pe site-ul oficial, oferind posibilitatea de a explora și de a achiziționa piesele preferate într-un mod accesibil și interactiv. 

Partenerii evenimentului:

Kultho Forever Diamonds, Zoiss Home Design, Unda – Open Possibilities, Parma Food, Simmon’s Boutique și Nuxe Paris.

Pentru mai multe informații, Laura Hîncu poate fi contactată aici:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top