Now Reading
Carmen Păducel: Antrenează-ți creierul și schimbă-ți viața!

Carmen Păducel: Antrenează-ți creierul și schimbă-ți viața!

clementina-anghelache-2023

Cu o viziune clară și o pasiune autentică pentru echilibrul emoțional, Carmen a transformat provocările personale în oportunități, construind un spațiu unde oamenii își pot redobândi armonia interioară. Descoperim împreună neurofeedback-ul – tehnologia inovatoare care poate redefini abordarea sănătății mintale și poate deschide noi orizonturi pentru cei care caută să-și îmbunătățească viața.

Psychologies: Cine este Carmen Păducel – femeia și antreprenoarea? Ce îți dorești să afle oamenii despre tine?

Carmen Păducel: Sunt în primul rând o femeie dedicată atât carierei cât și familiei. Am crescut într-o familie care mi-a insuflat valori puternice precum determinarea, corectitudinea, empatia și dorința de a ajuta. Aceste principii m-au ghidat în parcursul meu de antreprenor și au fost pilonii care au pus bazele Brainfit.

Ca antreprenoare, am învățat să îmbrățișez provocările și să le transform în oportunități. Fiecare obstacol întâlnit a fost o lecție și o treaptă către o versiune mai bună a mea, dar și către îmbunătățirea serviciilor oferite prin Brainfit dar și alte activități pe care le întreprind.

Îmi doresc ca oamenii să vadă în mine nu doar fondatorul unei afaceri, ci o persoană autentică, care își trăiește viața cu pasiune și care vrea să împărtășească din experiențele sale pentru a contribui la starea de bine a celor din jur.

Psychologies: Ai menționat că ai trecut printr-o perioadă personală dificilă înainte de a fonda Brainfit. Cum ai reușit să transformi această provocare într-o oportunitate?

Carmen Păducel: Provocările au fost întotdeauna parte esențială din viața mea, iar felul în care am fost crescută m-a învățat să le văd ca pe niște oportunități de creștere. Sunt o persoană căreia nu-i place să-și plângă de milă, familia mea a fost mereu formată din femei puternice, în special bunica și mama mea, care au trecut cu încredere prin dificultăți. Această mentalitate mi-a fost insuflată și mie, ajutându-mă să nu mă las copleșită de greutăți, ci să mă ridic mai puternică.

Când am trecut prin acea perioadă personală dificilă, am simțit că am de ales între a mă lăsa doborâtă de situație sau a folosi experiența ca o lecție. Alegerea a fost clară pentru mine deși deloc ușoară: am decis să mă folosesc de toate resursele interioare acumulate de-a lungul anilor pentru a merge mai departe și bineînțeles mai târziu pentru a crea Brainfit împreună cu partenera mea, Delia Rus – un spațiu în care oamenii să se regăsească și să își dezvolte potențialul mental.

Fascinația mea pentru tehnologie și neuroștiințe a fost cheia acestei tranziții. Neurofeedback-ul a venit la momentul perfect, oferindu-mi ocazia să îmi ajut nu doar pe mine, ci și pe cei din jur, să își depășească limitele și să își recâștige echilibrul mental și emoțional, și de ce nu, să facem un pas către evoluția conștientă a minții și inimii.

Psychologies: Cum arată o zi obișnuită din viața ta? Cum reușești să menții un echilibru între viața personală și cea profesională?

Carmen Păducel: O zi obișnuită din viața mea începe devreme, undeva în jurul orei 6-7. Îmi place să îmi încep ziua cu sport, care mă energizează și îmi limpezește mintea pentru ceea ce urmează. După aceea, îmi duc fiul la școală și îmi continui ziua cu întâlniri de afaceri, sesiuni de lucru și interacțiuni cu echipa.

Menținerea echilibrului între viața personală și profesională a fost o lecție învățată pe parcurs si contiunui să o învăț și să o îmbunătățesc zi de zi. În trecut, această balanță era greu de menținut, însă am realizat cât de important este acest aspect, atât pentru sănătatea mea mintală, cât și pentru relațiile din viața mea. Astăzi, am un program mai bine stabilit, în care îmi aloc timp pentru mine, business, familie, prieteni.

Pentru a-mi păstra echilibrul, recurg la activități care îmi aduc pace interioară, precum yoga, mersul pe jos, sportul intens, călătoriile dar și antrenamentele de neurofeedback, care fac parte din viața mea de mai bine de trei ani. Acestea, împreună cu timpul de relaxare și conectare cu mine însămi, îmi permit să îmi încarc bateriile și să fiu prezentă atât în viața personală, cât și în cea profesională.

 

 

Citește continuarea articolului în ediția septembrie a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top