Now Reading
Culorile vedetă DiKa toamnă ‘24: violet regal și roșu purpuriu

Culorile vedetă DiKa toamnă ‘24: violet regal și roșu purpuriu

Revista Psychologies

Back to work. Revenirea la birou este mai frumoasă când coincide cu sosirea noutăților în garderobă, nu-i așa? Colecția de toamnă DiKa  îmbină perfect tradiția cu inovația, surprinzând prin stiluri elegante și feminine.

Culorile semnături ale colecției: roșu purpuriu și violet regal – ies în evidență indiferent dacă sunt purtate ca total look sau ca accente în ținutele tale.  Aceste nuanțe sunt perfecte pentru toamnă, subliniind stilul personal și individualitatea.

Costumele elegante, rochiile elegante și fustele cu croieli variate evidențiază forța și feminitatea femeii moderne. Piesele de îmbrăcăminte prezintă siluete business funcționale, completate de topuri și tricotaje sofisticate. Piesele de rezistență sunt sacourile și pantalonii din stofă, care permit nenumărate combinații stilistice.

Nuanțele complementare din colecția de toamnă includ bej, albastru deschis, muștar, bleumarin și maro. Rochia maro înlocuiește cu stil în acest sezon clasicul negru.

Roșul clasic se îmbină elegant cu gri deschis, adăugând rafinament și căldură garderobei de toamnă. Tonurile pământii își fac și ele apariția, reflectând eleganța și versatilitatea naturii.

Alege cămăși fluide și fuste în aceste nuanțe pentru a-ți completa garderoba de birou.

 

Dika oferă cu mândrie articole de îmbrăcăminte care sunt 100% fabricate în Europa.

Descoperă colecția toamnă ’24 în magazinele Dika și online pe www.dikastore.ro

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top