Now Reading
Culorile vopselurilor TonCorner întâlnesc măiestria designurilor MINDTHEGAP

Culorile vopselurilor TonCorner întâlnesc măiestria designurilor MINDTHEGAP

Revista Psychologies

Astăzi, 19 septembrie 2022, la ora 18:00, la magazinul Toncorner din Blvd. Ion Mihalache 127, București, are loc un cocktail night pentru a marca o nouă și incitantă colaborare în domeniul designului de interior: TonCorner & MINDTHEGAP.

Putem spune că Toncorner este punctul de întâlnire a celor două brand-uri de design: MINDTHEGAP și Ressource Peintures. Ca un alchimist de culoare dedicat, TonCorner s-a străduit să ofere fiecărui design MINDTHEGAP nuanța de vopsea corectă și echilibrată Ressource, asociere care amplifică estetica distinctivă a fiecărui brand.

TonCorner este unicul distribitor al Casei Ressource, o referință în piața de vopseluri și tapet, cunoscut pentru colecția sa impresionantă de peste 1000 de nuanțe de culori unice.

MINDTHEGAP, singurul brand de lifestyle românesc regăsit printre marile nume ale industriei de design interior, se remarcă prin maximalismul sofisticat pe care îl insuflă în patternurile create.

„Escapism inside your home” este inspirația din spatele design-urilor MINDTHEGAP, care se distinge printr-o îmbinare contemporană de forme și nuanțe, reflectând cu eleganță neconvenționalul. Colecțiile LA DOLCE VITA și TRANSYLVANIAN ROOTS, inspirate din simboluri, valori și regiuni complet diferite, sunt doar două exemple ilustrative ale acestei viziuni, demonstrând cu rafinament și precizie filosofia unică a brandului.

„Împreună, în această simbioză delicată, vopseaua și tapetul își sporesc reciproc puterea, fiecare favorizându-l pe celălalt. Această colaborare rafinată le permite să se completeze armonios, creând un echilibru perfect în care individualitatea fiecăruia strălucește și mai intens.” declară Liana Leriu, Owner TonCorner.

Magazinul Toncorner din București, este distribuitor unic în România pentru tapet și vopsea  Ressource Peinture, din iunie 2017. Culorile purtate de finisajele Ressource sunt unice, creații ale unor artiști contemporani, designeri de interior, vestimentali, arhitecți, pictori, graficieni,  sau culori evergreen culese și reproduse din istorie de arhitecți și restauratori. Finisajele de vopsea sunt extrem de variate în termen de materie și luciu, cu destinații complete, la interior, exterior, lemn, metal sau orice altă suprafață ce ce dorește a fi redecorată prin culoare. Colecțile de tapet sunt adevărate operă de artă, originale, autentice, ludice, create în colaborare cu creatori avantgardiști pasionați de formă, culoare și grafică.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top