Now Reading
Eleganță cargo și in pentru sezonul pre-Fall ’24

Eleganță cargo și in pentru sezonul pre-Fall ’24

Revista Psychologies

În pragul sezonului Pre-Fall ’24, DiKa prezintă o colecție capsulă de excepție, care combină elementele cargo și in rafinat, menită să redefinească moda urbană. Paleta de culori a colecției este dominată de tonuri neutre de bej, echilibrate cu negrul clasic, evidențiind o eleganță subtilă și atemporală.

Modelele cargo din această colecție sunt extrem de versatile, incluzând pantaloni, fuste, rochii și salopete, toate cu buzunare mari, clapete și nasturi. Aceste piese nu sunt doar funcționale, dar capturează esența spiritului contemporan, subliniind puterea și feminitatea femeilor care le poartă.

Costumele din in certificat își fac loc cu grație alături de elementele cargo. Aceste costume oferă un amestec perfect de lux și confort, fiind concepute pentru femeia de afaceri modernă, care dorește să exprime stil și profesionalism. Fiecare piesă din colecția Pre-Fall ’24 este realizată cu o atenție deosebită la detalii și calitate, garantând astfel durabilitate și eleganță.

Miss Bulgaria este imaginea colecției

Miss Bulgaria, Romina Andonova, este imaginea acestei colecții, surprinsă de talentatul fotograf de modă Kostadin Krastev-Koko, aducând un plus de sofisticare și autenticitate ținutelor.

Purpuriul regal și roșul stacojiu sunt nuanțele vedetă ale colecției de toamnă ’24 de la DiKa. Aceste culori vibrante se disting atât în ținutele complete, cât și ca accente de impact în diverse combinații. Purpuriul regal, cu rădăcini istorice în putere și bogăție, emană rafinament și lux, fiind produs dintr-un melc marin rar în Fenicia antică. Asocierea sa cu clasa nobilă continuă să simbolizeze eleganța supremă.

Roșul stacojiu, simbol al puterii și aristocrației, întruchipează energia, pasiunea și forța. Această nuanță adaugă o notă de lux și statut înalt, amplificând încrederea și individualitatea fiecărei femei care alege să o poarte.

Culorile complementare ale colecției includ bej, albastru ceresc, muștar, bleumarin și maro, cu roșul clasic aliniindu-se perfect cu griul deschis pentru a aduce un plus de sofisticare și căldură garderobei de toamnă. Tonurile pământii adaugă o notă de eleganță și versatilitate, reflectând frumusețea naturală.

Primele articole din colecția de toamnă ’24 vor fi disponibile online și în magazine începând cu 26 iulie 2024. Descoperă noua colecție DiKa și pregătește-te să întâmpini toamna cu stil și rafinament! www.dikastore.ro

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top