Ingrediente naturale pentru momentele tale de aur
5 dec. 2014
Cereale, hamei, drojdie de bere si apa: doar de atat au nevoie maestrii berari de pretutindeni pentru a crea berea de care te bucuri atat de mult. Acestea sunt practic cele patru ingrediente ale momentului tau de aur, cel in care savurezi o bere rece la finalul unei zile de munca.
Chiar datorita acestor ingrediente naturale ale sale, un consum moderat de bere poate face parte dintr-un stil de viata echilibrat. Parte a dietei zilnice a multora dintre noi, berea are calitati pe care e bine sa le cunoastem pentru a o savura si mai bine.
Datorita continutului de cereale, in special de orz, berea are un continut de fibre, putand astfel sa favorizeze digestia.
Hameiul este o sursa importanta de antioxidanti, flavonoidele continute de hamei fiind antioxidanti mai puternici decat cei continuti chiar de ceaiul verde sau soia. Astfel, hameiul transforma practic berea intr-o sursa naturala de antioxidanti.
Citeste intregul articol AICI.