Oana Roman: „Bullying-ul și hate-ul te fac un om mai bun?”
La definiția cuvântului „bullying”, Oana Roman, invitata lui Mihai Morar în episodul 012 al podcastului „Fain & Simplu”, ar putea fi studiu de caz. Bullying-ul a început din școala generală. Au urmat eticheta de „fata lui tata”, porecla de Miss Piggy și tonele de comentarii negative la adresa ei. Deși în toți anii de când a devenit persoană publică fără voia ei a suportat zeci de atacuri la propria imagine, Oana nu urăște pe nimeni.
Cu o mamă profesoară de arabă, un tată prim-ministru, un bunic matern ambasador și o bunică paternă din Santander, din Nordul Spaniei, Oana a fost mereu un copil altfel. A mers la o creșă „privată”, a fost mutată într-o vilă de protocol la numai 13 ani, a fost lipsită de prezența părinților prea ocupați cu treburile țării și s-a pomenit aruncată într-o depresie profundă, copil fiind. Doar prezența unui câine îi mai alina suferința provocată de absența familiei și de imposibilitatea de a-și mai întâlni vechii prieteni. A început să caute validare în anturajul care, de fapt, nu urmărea decât să se bucure de eventuale privilegii. A realizat târziu acest lucru, abia când tatăl ei a nu a mai ocupat o funcție înaltă, iar așa zișii prieteni au început să se rărească. A studiat la Paris și se întreține exclusiv din munca ei.
În episodul din această săptămână a podcastului „Fain & Simplu”, Oana Roman nu evită să vorbească despre privilegii, petreceri de lux, avioane private, dar și despre sacrificii, muncă asiduă, terapie împotriva depresiei și probleme financiare.
Descoperiți tot episodul aici.
Un proiect Radio ZU, parte a GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C.) SRL
Disponibil pe YouTube, Spotify, Apple şi Google Podcasts și pe https://fainsisimplu.ro.