Vocea comunității CEO din România și trei antreprenori consultanți de business vorbesc la Fuckup Nights vol. VII
București, 10 noiembrie 2020: Vocea comunității CEO-ilor din România, Sotiris Chatzidakis – vicepreședinte executiv al CEO Clubs România, dar și trei antreprenori și consultanți de business vor vorbi despre momentele dificile din cariera lor pe 26 noiembrie, în cadrul celei de-a VII-a ediții a Fuckup Nights Bucharest.
Așadar, speakerii acestei ediții sunt: Stephanie Bosch – leadership development specialist & antreprenor, Sotiris Chatzidakis – vicepreședinte executiv al CEO Clubs Romania, Cristiana Bogățeanu – business mentor și Alex Dona – antreprenor.
Fuckup Nights Bucharest Vol. VII va avea loc online, în limba engleză, în data de 26 noiembrie 2020, începând cu ora 19:00. Biletele la eveniment sunt disponibile aici.
Stephanie Bosch este specializată în dezvoltarea de leadership si sprijină corporațiile să devină mai profitabile, dar, în special, mai sănătoase. Stephanie combină pasiunea pentru cercetare cu mai mult de zece ani de experiență în mediul corporate, în domenii precum banking, consultanță de management și recrutare.
Cristiana Bogățeanu are peste zece ani de experiență în managementul de proiecte cu finanțare privată sau fonduri europene. De-a lungul anilor, aceasta a lucrat cu companii private, instituții publice și ONG-uri.
Sotiris Chatzidakis este fondator și vicepreședinte executiv al CEO Clubs, Executive Club şi Owners Club, organizații care reunesc printre cei mai importanți top manageri și antreprenori din România.
Alex Dona are peste 20 ani de experiență în domeniul comunicării și este unul dintre fondatorii publicației online de umor Times New Roman. Din 2018 este cunoscut datorită „Marketing Mindset”, o serie de workshopuri de marketing pentru antreprenori.
Mai multe detalii despre fiecare dintre aceștia sunt disponibile aici.
„Ce contează realmente după ce te-ai lovit de greutăți este să te recalibrezi și să eviți să repeți greșeala. Poate sună metaforic, dar nu există eșec în adevăratul sens al cuvântului, ci doar începutul unei noi etape”, spune Diana Iosu, organizator Fuckup Nights București.
Și la această ediție, moderatoare va fi jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy.
Fuckup Nights Bucharest, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală care ia amploare cu rapiditate promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.
Evenimentele au loc în 320 de orașe din 90 dețări din întreaga lume. La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes precum business, cultură, divertisment, sport care își spun pe scurt poveștile din carieră într-o manieră informală.
Edițiile anterioare Fuckup Nights Bucharest sunt surprinse aici: Vol I, Vol II, Vol III & Vol VI.
Parteneri ai evenimentului sunt: More Networking, Complice, Fonduri Structurale, Kooperativa Fru Fru, IQAds, SMARK și Sandler Training.
Detalii despre eveniment – pe pagina dedicată acestuia: https://fuckupnights.com/bucharest/, dar și pe Facebook: https://www.facebook.com/FUNightsBucharest/.
Despre DiFine PR
DiFine PR este o agenție de comunicare full services care combină experiența solidă a echipei, de peste 20 de ani, atât la nivel național, cât și internațional, cu satisfacția de a crea povești de succes. Pe lângă serviciile de PR, comunicare și consultanță în afaceri, agenția organizează, de asemenea, evenimente de tehnologie și de afaceri (ex. NASA Space Apps Challenge, TechFest), precum și conferințe, conceptul cel mai recent adăugat pe listă fiind seria de evenimente informale Fuckup Nights București. Portofoliul actual al clienților agenției include compania de consultanță în afaceri McKinsey & Company, Fondul de Investiții GapMinder VC (40M EUR), acceleratorul de startup-uri Techcelerator, InnoEnergy (motorul de inovare pentru energie durabilă în Europa, susținut de Institutul European de Inovație și Tehnologie (EIT) al Uniunii Europene) și mai multe startup-uri de tehnologie.