Now Reading
Deliciul mierii

Deliciul mierii

Revista Psychologies

Briose cu miere si mirodenii

Pentru 20 de briose

Pregatire: 10 min.

Coacere: 18 min.

Ingrediente:

200 g faina
125 g unt foarte moale
50 g zahar grisat
125 g miere de salcam
coaja rasa de la o lamaie
3 oua, la temperatura camerei
1 lingura de mirodenii
2 varfuri de sare
pentru formele de briose: 25 g unt

Preparare

Aprinde cuptorul la 200 C. Sparge ouale intr-un bol si bate-le cu furculita. Adauga unt, sare si miere. Bate-le pana cand amestecul se albeste.

Presara apoi faina, zaharul, mirodeniile si coaja de lamaie. Unge cu unt formele de briose, repartizeaza pasta obtinuta pe lingurite, fara sa incerci sa egalizezi cantitatile.

Asaza-le in tava si lasa-le in cuptor, la 150 C, timp de 18 minute, pana cand briosele s-au rumenit. Scoate-le si lasa-le sa se raceasca la temperatura camerei.

Daca vrei sa faci briose in doua culori, iata un mic truc: adauga la jumatate din pasta o lingura de cacao.

 

Editare de Andreea Radulescu

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top