O oră de vacanță pe zi
A venit vara! Ar mai trebui să treacă și ploile lunii iunie ca să simțim asta, dar sigur după solstițiul de vară este VARĂ! Am văzut ieri și toată săptămâna trecută multe postări în social media, pregătiri pentru noaptea de solstițiu și încă mai sunt pregătiri pentru noaptea de sânziene care va veni în curând. Ritualuri, cântece și descântece, dorințe, vise puse în coronițe de flori… și printre rânduri am citit: vreau o vară pentru MINE!
Ideea acestui proiect nu îmi aparție și vreau să dau credit unui site care a dispărut de câțiva ani, dar de care cu siguranță își aduc aminte multe femei. Mulțumesc 121.ro pentru că demult, m-ai învățat că vara poate fi mai lungă dacă în fiecare zi îmi iau o oră de vacanță!
Cred că povestea orei de vacanță merită perpetuată și transmisă și altor generații de femei și fete!
Cum poți pune o vacanță într-o oră? Nu știu! Dar îți dai seama că într-o vară ai 90 de ore doar pentru tine? Când ți-ai acordat timp să fii doar tu cu tine?
Iată câteva argumente pentru a avea o oră doar pentru tine:
- contribuie la creșterea sănătății tale (mentale și fizice)
- îți crește încrederea în tine
- îți crește empatia (știu că sună ciudat, dar vom scrie într-una din zile pe tema aceasta)
- îmbunătățește inteligența emoțională
- crește productivitatea
- aprinde creativitatea
- îți oferă timp să îți planifici viața
Invitația este să îți pui în agendă o întâlnire cu tine însăți, să ne citești în fiecare zi pentru inspirație și să ne povestești cum funcționează ora de vacanță pentru tine!
Clementina Anghelache este antreprenor în dezvoltare personală, learning facilitator, autor și Ontological Coaching Practitioner cu peste 15 ani de experiență. Formările sale cuprind peste 5000 de ore în domenii de business, leadership, vânzări și marketing, 3 programe NLP Practitioner și un Master, 3 școli de coaching cu Alain Cardon, Sir John Whitmore și Inner Game cu Tim Gallwey, PCM, Points of You, Theta Healing și Acces Consciousness. A petrecut două decenii ca antreprenor în publishing în domeniul învățării organizaționale și în urmă cu trei ani a relansat licența revistei Psychologies în România. Este pasionată de scris și acompaniază persoanele care doresc să își transforme viața prin intermediul journaling, prin cursuri create din perspectiva ontologică. Clementina crede că învățarea este un fel de a fi natural al omului și că prin învățare avem acces la transformarea vieții noaștre și atingerea obiectivelor.