Now Reading
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Revista Psychologies

Ingrediente:

  • 600 g ciuperci mari
  • 150 g emmentaler (svaiter sau chiar branza de burduf)
  • 4 felii de sunca cruda
  • 8 oua fierte tari
  • 2-3 linguri de unt
  • 3 linguri de nuca rasa
  • o legatura de patrunjel tocat
  • 2 fire de arpagic tocate
  • sare, piper, dupa gust

Preparare:

Ciupercile se spala si se curata.

Palarioarele se pun in tava un-sa cu unt si li se scot coditele.

Se separa albusurile de la oua, iar gal-benusurile se sfarama intr-un castron si se amesteca cu arpagicul, patrunjelul, nuca, sunca, sarea si piperul.

Se adauga deasupra albu-surile tocate marunt si branza rasa si se pun la cuptor 15 minute.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top