Now Reading
Curcan cu portocale umplute

Curcan cu portocale umplute

Revista Psychologies

Ingrediente:

  • 1 curcan
  • o legatura de coriandru
  • 1 lamaie taiata

Pentru umplutura:

  • 2 linguri de ulei l 1 ou
  • praf de ghimbir
  • 1 ceapa si 3 catei de usturoi taiati marunt
  • 1 ardei gras taiat marunt
  • 175 g miez de paine
  • 1 mango mic, curatat si taiat cubulete mici
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • cateva fire de coriandru proaspat
  • sare, piper, dupa gust

Preparare:

Se incalzeste cuptorul. Pentru umplutura, se pun intr-o tigaie coriandrul, ceapa, usturoiul si ardeiul si se calesc 5 minute. Apoi se adauga si celelalte ingrediente. Se umple curcanul si se coase pentru a nu se varsa umplutura.

Se pune la cuptor si se lasa la copt, pana cand devine maroniu. Din cand in cand, se inteapa curcanul cu o scobitoare. Daca va curge o zeama clara, inseamna ca este gata!

Daca ti-a mai ramas umplutura, poti sa faci niste mingiute si sa le pui in tava, alaturi de curcan.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top