Now Reading
Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor

Revista Psychologies

„Iar piept de pui? Nu mai suport!”, ii auzim pe cei care tin regim. Da, dar de data aceasta nu va mai fi atos si fad. O sa se topeasca ingura si precis o sa mai vrei o portie.

Ingrediente:

Portii: 2
Timp preparare: 20 minute
Calorii/portie: 230
Dificultate: minima

  • doi piepti de pui dezosati si fara pielite
  • doua rosii medii bine coapte
  • sare, piper, dupa gust
  • ulei de masline
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • cimbru
  • o tava pentru cuptor
  • tigaie de teflon pentru pregatirea sosului de rosii

Preparare:

Rosiile se decojesc si se dau prin razatoare.

Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie, apoi se adauga rosiile, sarea, piperul.

Se dau intr-un clocot.

Se unge apoi o tava cu ulei si se pun pieptii de pui (stropiti cu zeama de lamaie).

Se potrivesc de sare si piper si se rumenesc la cuptor.

Se adauga sosul de rosii si se mai lasa la foc mic 5 minute.

Recomandat in regimul Atkins

Acest regim poarta numele doctorului care l-a inventat si este un regim care interzice consumul de hi­drati de carbon, este hiperproteic si hiperlipidic.

Asadar, alimentele permise sunt: toate ti­purile de car­ne, mezeluri, oua, peste, unt, margarina si ulei.

Alimentele interzise sau care trebuie consumate cu modera­tie sunt: pas­tele, cartofii, pes­metii, ce­rea­lele, fructele, legu­mele us­cate, zaharul si dulciu­rile, in general.

Bauturile alco­o­lice sunt, de asemenea, inter­zise.

Avantajul este ca suprima senzatia de foame si provoaca o slabire rapida. Tinut pe termen lung, el poate fi periculos pentru sanatate!.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top