Now Reading
Tort cu mere

Tort cu mere

Revista Psychologies

Ingrediente:

Pentru 6-8 portii:

  • 8 mere;
  • 8 oua;
  • 8 linguri de zahar;
  • 8 linguri de apa;
  • 8 linguri de faina;
  • 1 ligurita de unt;
  • gris;
  • frisca sau inghetata.

Preparare:

Din oua, faina, zahar si apa se face o compozitie de pandispan.

Merele curatate de coaja se taie felii subtiri si se calesc cu unt si cu putin zahar.

Feliile de mar calite se asaza pe fundul unei forme unse si tapetate cu gris. Pe deasupra se presara putin gris, apoi se toarna compozitia de pandispan.

Se coace la cuptor, la foc potrivit, timp de 30 de minute.

Tortul se rastoarna cand s-a racit si se imbraca in frisca sau inghetata.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top