Frigarui de peste cu lapte de cocos
12 dec. 2008
Ingrediente:
- 1 lingurita de seminte de coriandru;
- 1 lingurita de seminte de chimen;
- 1 catel de usturoi;
- suc de lamaie;
- 1 ardei chili, taiat in jumatate si spalat de seminte;
- 50 g coriandru proaspat;
- 200 ml lapte de cocos;
- 4 x140 g filet de somn, fara pielita, taiat la 5-6 cm;
- un ardei gras rosu si un ardei gras galben, taiati in bucati de 5 cm;
- sare si piper dupa gust.
Preparare:
Semintele de coriandru si chimen se asaza intr-o oala si se pun pe foc.
Se adauga sucul de lamaie, usturoiul, chilli, sarea, piperul si laptele de cocos si se amesteca bine.
Se pun cubuletele de peste in sos, se acopera si se lasa la marinat in frigider pentru 30 minute.
Pune bucatelele de peste pe patru frigarui de metal, alternand cu ardei gras rosu si galben.
Lasa-le pe gratar 10 minute.