Now Reading
Frigarui de peste cu lapte de cocos

Frigarui de peste cu lapte de cocos

Revista Psychologies

Ingrediente:

  • 1 lingurita de seminte de coriandru;
  • 1 lingurita de seminte de chimen;
  • 1 catel de usturoi;
  • suc de lamaie;
  • 1 ardei chili, taiat in juma­tate si spalat de seminte;
  • 50 g coriandru proaspat;
  • 200 ml lapte de cocos;
  • 4 x140 g filet de somn, fara pielita, taiat la 5-6 cm;
  • un ardei gras rosu si un ardei gras galben, taiati in bucati de 5 cm;
  • sare si piper dupa gust.

Preparare:

Semintele de coriandru si chi­men se asaza intr-o oala si se pun pe foc.

Se adauga sucul de lamaie, usturoiul, chilli, sa­rea, piperul si laptele de cocos si se amesteca bine.

Se pun cubule­tele de peste in sos, se acopera si se lasa la marinat in frigider pentru 30 minute.

Pune buca­te­lele de peste pe pa­tru frigarui de metal, alternand cu ardei gras rosu si galben.

Lasa-le pe gratar 10 minute.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top