Now Reading
Vinete si rosii la cuptor

Vinete si rosii la cuptor

Revista Psychologies

Ce se mai poate face cu vinetele si rosiile inainte de a le prinde bruma in gradina? Tot conserve? Dar ce fel de conserve? Iata un fel de mancare pe care l-ati putea si conserva, la o adica…

Ingrediente:

Portii: 4
Timp preparare: 30 minute
Calorii/portie: 160
Dificultate: medie

  • trei vinete mari
  • o capatana de usturoi
  • o ceapa
  • 4 rosii
  • ulei de masline
  • sare, piper, dupa gust
  • foaie de dafin uscata
  • un pumn de masline

Preparare:

Se caleste putin ceapa in ulei de masline si un pic de apa, apoi se adauga usturoiul, mirodeniile, sare si piper dupa gust, maslinele si se adauga o cana de apa.

Se pun la cuptor.

Dupa ce s-au patruns, se adauga rosiile tocate marunt si se tin la cuptor pana se fierb bine.

O mancare foarte satioasa, care poate fi servita si rece.

Recomandata in regimul Montignac

Acesta are la baza principiul disocierii alimentelor, respectand, in ansamblu, liniile echilibrului nutritional.

Consu­mul de glucide nu este permis decat cu conditia ca acestea sa fie luate din fibre vegetale. Astfel, sunt excluse orezul alb, pastele fai­noase, porumbul, cartofii, za­harul, produsele de patiserie.

Lipidele (prezente in gra­simile din carne, oua, unt, uleiuri) nu trebuie niciodata asociate cu glucidele (le ga­sesti in grau, porumb, orez, fructe, legume, zahar, miere).

Fructele trebuie consumate doar in afara me­selor..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top