Now Reading
Pui delicios cu lamâie și ierburi aromate

Pui delicios cu lamâie și ierburi aromate

Revista Psychologies

V-am pregătit o rețetă de pui atât de simplă, dar atât de gustată! Vom folosi sosul de lămâie și ierburile aromatice pentru a aduce o explozie de prospețime și savoare în acest fel principal. Haideți să începem să gătim!”

Ingrediente:

  • 4 bucăți de piept de pui desoseate și fără piele
  • Sare și piper după gust
  • 2 linguri de ulei de măsline extravirgin
  • 3 căței de usturoi, mărunțiți
  • Coaja rasă și sucul de la o lămâie
  • 1 linguriță de cimbru proaspăt tocat
  • 1 linguriță de rozmarin proaspăt tocat
  • Frunze proaspete de pătrunjel pentru decor

Instrucțiuni:

  1. Încinge o tigaie mare pe foc mediu și adaugă uleiul de măsline.
  2. Condimentează piepturile de pui cu sare și piper pe ambele părți și pune-le în tigaie încinsă. Prăjește-le timp de aproximativ 6-8 minute pe fiecare parte sau până când sunt bine rumenite și gătite în interior.
  3. În timp ce puiul se rumenește, pregătește sosul de lămâie și ierburi aromatice. Amestecă usturoiul mărunțit, coaja și sucul de lămâie, cimbrul și rozmarinul într-un bol mic.
  4. Când piepturile de pui sunt gata, toarnă sosul de lămâie și ierburi direct în tigaie. Lasă să fiarbă câteva secunde, apoi scoate tigaia de pe foc.
  5. Servește pieptul de pui cu sosul generos, presară frunze proaspete de pătrunjel deasupra și bucură-te de explozia de arome!
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top