Now Reading
Rulada de creveti si spanac

Rulada de creveti si spanac

Revista Psychologies

Ingrediente:

Pentru rulada:

  • circa 50 g unt;
  • 125 g spanac (congelat), fiert si scurs de apa;
  • 50 g faina alba superioara;
  • 300 ml lapte normal, nedegresat;
  • 2 oua, separate albusurile de galbenusuri.

Pentru umplutura:

  • 250 g branza mascarpone;
  • 4 fire de ceapa verde, taiate marunt;
  • 2 tomate uscate, taiate fin;
  • 225 g creveti decorticati, fierti;
  • sare si piper dupa gust.

Preparare:

Topeste untul intr-o tigaie si adau­ga spanacul si faina. Pra­jes­te-le pentru un minut si apoi adauga laptele. Lasa-le sa fiarba, amestecand continuu, doua – trei minute.

Ia tigaia de pe foc si adauga galbenusurile de ou.

Intr-un bol, bate albusurile pana devin spuma, apoi ames­teca-le in tigaie.

Intinde aluatul pe o folie transparenta, acoper-o cu un prosop.

Intre timp, amesteca branza mascarpone, ceapa verde, tomatele si cre­ve­tii.

Adauga um­plutura. Ruleaza si leaga folia alimentara.

Rulada se poate servi cu o salata verde.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top