Supa de peste cu creveti
25 nov. 2008
A te simti ca pestele in apa, din cate stiu, e de bine. ma intreb cum s-o fi simtind pestele in supa. Ca sa nu se simta singur, pui si creveti, pentru ca se cunosc deja.
Ingrediente:
- 400 g cod congelat;
- o ceapa tocata marunt;
- trei catei de usturoi zdrobiti;
- un cartof taiat cubulete;
- 200 g ciuperci taiate felii;
- o lingura de unt;
- trei rosii medii, pasate sau taiate marunt;
- 200 ml smantana proaspata;
- 250 g creveti decorticati;
- sare si piper dupa gust.
Preparare:
Decongeleaza codul si taie-l bucatele.
Topeste untul intr-o tigaie si pune ceapa, usturoiul, ciupercile si cartoful. Adauga apa si lasa-le sa se patrunda.
Adauga si rosiile si lasa-le pe foc cca 15 minute.
Pune si codul, apoi si crevetii, lasa-i sa mai fiarba circa 5 minute apoi toarna smantana si lasa-le pana dau in clocot.