Now Reading
Ciorba de verdeturi

Ciorba de verdeturi

Revista Psychologies

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 1 farfurie adanca plina cu verdeturi tocate: loboda, leustean, patrunjel, marar, ceapa verde, frunze de sfecla;
  • 2 l de apa;
  • 1 l de bors;
  • 3 linguri de orez;
  • 1 lingurita de zahar;
  • 1 galbenus;
  • sare.

Preparare:

Se pun la fiert verdeturile tocate.

Bursul se fierbe separat pana da intr-un clocot, apoi se adauga in oala cuverdeturi si se lasa sa mai fiarba impreuna pana dau din nou in clocot.

Cand este gata, inainte de a se lua de pe foc, se adauga galbenusul batut.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top