Now Reading
Tort de fructe

Tort de fructe

Revista Psychologies

Culori si arome din belsug, fara E-uri si fara prea multa bataie de cap. Un fel de „pick and mix” cu un fel de „mix and match” care va fi vedeta cinei festive.

Ingrediente:

  • 1 blat simplu (fara cacao)
  • 200 g rahat de fructe (culori aprinse, ca sa se vada frumos in compozitie)
  • 1 compot ananas
  • 1 compot coktail fructe
  • 2 lamai
  • 1 portocala
  • 1 kiwi
  • 2 banane
  • 400 g frisca
  • o cutie mare cu piscoturi

Preparare:

Se taie blatul in trei bucati, se insiropeaza cu zeama de la compoturi si zeama de la o lamaie.

Se pun in masina de tocat: portocala si lamaile, cu tot cu coaja, raha­tul, bananele.

In aceasta compozitie se pun 200g frisca si se amesteca usor. Este indicat sa nu se amestece foarte repede pentru ca bucatelele de rahat sa ramana intregi.

Dupa ce s-a omogenizat, se adauga ananasul taiat bucatele (1 cm).

Compozitia se pune intre foile blatului, iar tortul se orneaza cu frisca, fructe si, pe margini, piscoturile..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top